کد خبر: ۱۰۱۶۰۶۲
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه

«تامی پیگوت» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه از تماس تلفنی «مارکو روبیو» با «ژان نوئل-بارو» وزیر خارجه فرانسه با محوریت برنامه هسته‌ای ایران، جنگ اوکراین و صلح در غزه خبر داد.
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه
آفتاب‌‌نیوز :

پیگوت در بیانیه‌ای اعلام کرد: «وزیر خارجه حمایت پایدار آمریکا را از بازگرداندن گروگان‌های نگه‌داشته‌شده توسط حماس و پایان جنگ در غزه ابراز کرد و همچنین از اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در حمایت از طرح صلح رئیس‌جمهور ترامپ که در ۲۹ سپتامبر اعلام شد، استقبال نمود.»

وی افزود: «وزیر خارجه و همتای فرانسوی او توافق کردند که همکاری‌ها در تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین از طریق یک توافق مذاکره‌شده و صلح پایدار را ادامه دهند.»

پیگوت همچنین گفت: «وزیر خارجه روبیو و بارو همچنین درباره اعمال مجدد تحریم‌ها و محدودیت‌های سازمان ملل علیه ایران گفت‌وگو کردند و موافقت کردند که ایران هرگز نباید سلاح هسته‌ای تولید کرده یا در اختیار داشته باشد.»

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین