کد خبر: ۱۰۳۲۸۱۰
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
دادستان کرمانشاه عنوان کرد؛

شهادت ۶ مأمور در کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از شهادت جمعی از نیرو‌های حافظ امنیت و شهروندان کرمانشاهی توسط اغتشاشگران خبر داد.
شهادت ۶ مأمور در کرمانشاه
آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا کریمی، روز شنبه ۲۰ دی در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات خرابکارانه اغتشاشگران در کرمانشاه، اظهار کرد: طی دو شب گذشته اغتشاشگران با حمله به اماکن عمومی و دولتی آسیب‌هایی را به این اماکن وارد کردند.

وی ادامه داد: اغتشاشگران نه تنها به اموال عمومی و دولتی، بلکه به اموال شخصی مردم نیز آسیب وارد کردند و خساراتی را برجای گذاشتند.

دادستان کرمانشاه با اشاره به تلاش نیرو‌های انتظامی و امنیتی برای برقرای نظم و امنیت در سطح استان، تصریح کرد: متاسفانه طی چند روز اخیر شش نفر از حافظان امنیت توسط اغتشاشگران در سطح استان به شهادت رسیدند.

وی در ادامه با تاکید براینکه دستورات قضایی برای شناسایی و دستگیری اغتشاشگران صادر شده، عنوان کرد: در رسیدگی قضایی به پرونده اغتشاشگران و آشوبگران هیچ مماشاتی نخواهیم داشت و مطابق قانون با آنها برخورد خواهد شد. 

کریمی گفت: طی روز‌های اخیر تعداد زیادی از لیدر‌های اصلی و اغتشاشگران در سطح استان شناسایی و دستگیر شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین