امروز پنجشنبه، گردانهای القسام، حماس خبرداد که فرح حامد از اعضای ارشد شورای نظامی این جنبش در کرانه باختری، در حمله هوایی ارتش اسرائیل به غرب شهر غزه به شهادت رسیده است.
القسام اعلام کرد، حامد در حمله هوایی اسرائیل به خیابان ساحلی الرشید در غرب غزه شهید شده است.
حامد از اسرای فلسطینی آزادشده در چارچوب توافق مبادله «گلعاد شالیط» در سال ۲۰۱۱ بود که پس از آزادی، به نوار غزه تبعید شد. یحیی السنوار نیز در میان اسرایی بود که در این توافق آزاد شدند و بعدها در جریان جنگ غزه توسط اسرائیل به شهادت رسید.
بر اساس بیانیه القسام، حامد از اعضای «هسته القسام سلواد» بود که در جریان انتفاضه الاقصی ۹ عملیات در کرانه باختری انجام داد و در این عملیاتها ۶ اسرائیل، که بیشتر آنها نظامی بودند، کشته و شماری دیگر زخمی شدند.
حامد طی سالهای اسارت در زندانهای اسرائیل و پس از آزادی در سال ۲۰۱۱، مسئولیتهای مختلفی در ساختار حماس بر عهده داشت و در فهرست نامزدهای این جنبش برای انتخابات پارلمانی سال ۲۰۲۱ نیز قرار گرفته بود؛ انتخاباتی که بعداً لغو شد.
منابع فلسطینی همچنین گزارش دادند نظامیان اسرائیل هنگام محاصره و تعطیلی مراسم عزاداری حامد در شهرک سلواد در نزدیکی رامالله، اقدام به شلیک گلوله جنگی و پرتاب نارنجک صوتی کردند.