کد خبر: ۱۰۶۵۵۳
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۸۹ - ۰۱:۳۴

انتشار تصاویر موهن از پیامبر اسلام

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مسئول صفحات فرهنگی روزنامه "ییلاندز پوستن" دانمارک که تصاویر موهن از حضرت محمد (ص) را در سال 2005 منتشر کرده بود، گفت:‌ آماده است که این تصاویر را در کتابی در ماه آینده منتشر کند.

پیش‌بینی می‌شود که کتاب "فلمینگ رز" مسئول صفحات فرهنگی این روزنامه دانمارکی تحت عنوان "طغیان سکوت" در 30 سپتامبر در پنجمین سالگرد انتشار 12 تصویر موهن از پیامبر اسلام، موجی از خشونت و اعتراض‌ را در جهان اسلام علیه دانمارک به همراه داشته باشد.

نویسنده این کتاب هر گونه اعتراض به انتشار این تصاویر موهن را رد کرد و در سطونی در یک روزنامه دانمارکی نوشت: من تنها قصه این 12 تصویر را روایت کردم و اطمینان دارم که بسیاری نمی‌دانند من درباره این تصاویر چگونه فکر می‌کنم. من تمایل دارم که آن را توضیح دهم.

وی ابراز امیدواری کرد که مردم بتوانند کتاب را بخوانند.

این نویسنده تصریح کرد: باید با کلمات پاسخ دهیم، چرا که این تنها چیزی است که ما در نظام دموکراسی آن را در اختیار داریم و اگر آن را کنار بگذاریم، در طغیان سکوت،‌ سکوت خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین