پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۰۸
کد خبر:۱۵۴۳۲۱
۲۰:۵۸
۱۳۹۱/۰۲/۱۱
ابراز نگرانی مراجع تقلید و علما از گرانی

نامه جامعه مدرسین به احمدی‌نژاد: دولت جلوی گرانی‌ها را بگیرد

موج عظیم گرانی مشکلات و نارضایتی گسترده‌ای را به وجود آورده است
۲۰:۵۸
۱۳۹۱/۰۲/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نامه‌ای به احمدی‌نژاد، از وی خواستند با بهره گیری از نظرات کارشناسان اقتصادی جلوی گرانیها و افزایش قیمتها را بگیرد. 

در نامه جامعه مدرسین که به امضای آیت الله محمد یزدی رئیس شورای عالی این جامعه رسیده خطاب به محمود احمدی نژاد آمده است: با سلام و آرزوی موفقیت برای جنابعالی و همه خدمت‌گزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی، به اطلاع می‌رساند طبق اخبار و گزارش‌های واصله و شواهد موجود، طی چند ماهه اخیر موج نسبتا عظیمی از گرانی متوجه کالاهای اصلی و مورد نیاز مردم شریف ایران شده و مشکلات و نارضایتی در حد گسترده ای را به وجود آورده است. به طوری که مراجع معظم تقلید و علما اعلام دامت برکاتهم نیز نسبت به این مسئله ابراز نگرانی فرموده‌اند.

در ادامه این نامه آمده است: بدیهی است چنانچه این گرانی ها تداوم پیدا کند، بیم آن می رود که اقشار آسیب پذیر و مستضعف جامعه اسلامی ما – که همانا صاحبان اصلی این انقلاب اند – با معضلات جدی مواجه شوند.

در ادامه نامه جامعه مدرسین تاکید شده است: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر اساس وظیفه اسلامی و اجتماعی در حمایت از اقشار محروم جامعه ضمن تشکر از اقدامات اخیر دولت در ارتباط با نظارت و مهار این گرانی ها و با نظر به تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر حل معضلات اقتصادی و توجه به مشکلات اقشار آسیب پذیر، بر تداوم تظارت ها تاکید کرده و از دولت محترم می خواهد ضمن تبادل نظر با کارشناسان اقتصادی و بهره گیری از مشاوره دلسوزان انقلاب و نظام، جلوی گرانی ها و افزایش قیمتهای موجود را بگیرد تا به خواسته مردم شریف جامه عمل پوشانده شود.

به گزارش مهر، پیشاپیش از بذل توجه و خدمات ارزنده جنابعالی و دولت محترم سپاسگزاریم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
به نظرم تنها امید مردم بعد از خدا و تنها ارگانی که میتونه جلوی احمدی نژاد رو بگیره سپاه پاسدارانه.همه ملت از سپاه میخواد که وارد عمل بشه و دولت رو مجبور کنه که جلوی این گرانی هارو بگیره.الن هم که قیمت خودرو آزاد شد و دست فرغون سازا برا گرانی بیشتر باز شده.خدا به خیر بگذرونه
پاسخ
ناشناس
Singapore
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
به نظرم تنها امید مردم بعد از خدا و تنها ارگانی که میتونه جلوی احمدی نژاد رو بگیره سپاه پاسدارانه.همه ملت از سپاه میخواد که وارد عمل بشه و دولت رو مجبور کنه که جلوی این گرانی هارو بگیره.الن هم که قیمت خودرو آزاد شد و دست فرغون سازا برا گرانی بیشتر باز شده.خدا به خیر بگذرونه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
قدر اين ملت رو بدانيد. اين گرانيها كمر ملت رو شكسته خواهشا فكري كنيد
پاسخ
ناشناس
Hong Kong
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
خداوکیلی کی شد دل این مردم به غیر از بعضی ها یک کم فقط یک کم خوشحال بشه بپذیریم همه در پیشگاه خداوند دانا مسئول هستیم و همه پاسخگو چه کسی پاسخ این آشفته بازار و این وضعیت ناهنجار است. یک ملت اندوهناک است . دریغ از یک دل مهربان که خاری از پای این مردم بردارد
پاسخ
ناشناس
Romania
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
همه مگن دولت پس بقیه کجان اصلا دولت به قول برخی ناتوان ما چکار کردیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
... صدای اعتراض مراجع محترم هم از فشار تورم مضاعفی که بر گرده این ملت بدبخت وارد میشود در آمده است. آیا گوش شنوایی هست؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
مگر گرانی تقصیر دولت است دولت بیچاره که در رابطه با گرانی وفساد اداری و اختلاس وسو استفاده از سیستم بانکی و... نقشی ندارد. این دلالها و بازاری های محترم که حبیب خدایند وکشورهای بیگانه این وضعیت را بوجود آورده اند که اجازه نمیدهند دولت علیه وظیفه خود را انجام دهد.
پاسخ
ناشناس
Finland
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
گوش اگر گوش من و ناله اگر ناله تو - آنچه البته به جایی نرسد فریاد است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
خيلي دير بفكر مردم افتاديد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
مشکل اینجاست که رئیس جمهور محترممان اعتقادی به کارشناس اقتصاد ندارن....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
سلام بنظر من اين جمله اينطور اصلاح شود :دولت از گران کردن تعرفه ها،ارز وطلا وکالاها خودداري کند.زيرا در پشت صحنه همه اين گرانيها خود دولت است .گرانيها چند عامل اصلي دارداز قبيل گران شدن قيمت ارز وطلا وافزايش تعرفه ها وعدم نظارت بر قيمت کالاها که متولي همه دولت است.پس گراني يک متهم اصلي داردکه آنهم دولت است وبازار سياهي لشکر است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
بالاخره پذیرفتیدکه هرکس توان مدیریت یک کشوربزرگ راندارد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
اين نتيجه حمايتي است که شما در اين 7 سال از آقاي احمدي نژاد انجام داده ايد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
کوگوش شنوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ