پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۱۴
کد خبر:۱۶۸۲۱۴
۲۰:۰۹
۱۳۹۱/۰۵/۳۰

نجابت: طرح اسامی کاندیداهای احتمالی انتخابات بعضا با هدف تخریب صورت می‌گیرد

۲۰:۰۹
۱۳۹۱/۰۵/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی اعلام اسامی نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری را گمانه‌زنی و فضاسازی رسانه‌ای عنوان کرد.

حسین نجابت ورود به مصادیق انتخابات ریاست جمهوری آینده را زودهنگام دانست و در عین حال،به ایسنا گفت:در انتخابات پیش رو یک قدم به جلو این است که کاندیداها تیم نزدیک به خود یعنی معاون اول، وزیر خارجه، وزیر کشور و معاون اجرایی را نیز معرفی کنند.

وی افزود: آنچه اکنون در فضای رسانه‌ای و سیاسی در مورد کاندیداها بحث می‌شود، اصالت ندارد و هیچکدام واقعی نیست، حتی بعضا این فضاسازی‌ها بدون موافقت کسانی است که احتمال کاندیداتوری آنها مطرح می‌شود.

نماینده مردم تهران درمجلس یادآور شد: طرح اسامی کاندیداهای احتمالی انتخابات بعضا با هدف تخریب صورت می‌گیرد و احتمالا برخی اهداف سیاسی را از این موضوع دنبال می‌کنند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تخریب کاندید نجابت
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
سلام
محسن رضايي انسان عاقل ،منطقي و نجيب و در حرفه خود بسيار برنامه محور و مدير است و لياقت رياست جمهوري را دارد
پاسخ