وی با یادآوری شعار سازمان بهداشت جهانی در هفته بهداشت امسال با عنوان " فشار خون را جدی بگیرید"، افزود: مصرف پتاسیم و کلسیم به میزان نیاز بدن و همچنین مصرف روزانه 4 تا 6 واحد میوه و سبزیجات از ابتلا به این بیماری جلوگیری میکند.
کارشناس تغذیه بیمارستان گلستان اهواز ادامه داد: مصرف روزانه 30 گرم از مغزهای غیرشور نیز میتواند مفید باشد.
محمدی نژاد با تاکید بر این که "بیماری فشار خون، مرگ خاموش است"، گفت: مصرف سبزی، میوه و غذاهای حاوی کلسیم و کمنمک میتواند در مبارزه با بیماری خطرناک فشار خون به ما کمک کند و بدن را از تاثیر زیانبار این بیماری بر اعضایی مانند کلیهها، چشمها، مغز و اعصاب و ... مصون نگه دارد.
وی توصیه کرد: مصرف غذاهای حاوی کلسیم مانند شیر، ماست، پنیر و نوشیدن آب و مایعات به مقدار کافی، در این زمینه مفید است و همچنین لازم است مصرف نمک طعام و غذاهای شور و فرآوری شده مانند انواع سسها، سوسیس، کالباس، تن ماهی، فستفودها و غذاهای آماده، مصرف نانها و مواد کربوهیدراتی تهیه شده از آرد سفید و بدون سبوس را به حداقل برسانید.
وی افزود: مصرف چای، قهوه و شکلات محدودتر شود و مصرف قند و شکر، نوشابه، مربا و ژله نیز محدود شود.
به گزارش ایسنا،کارشناس تغذیه بیمارستان گلستان اهواز گفت: استفاده از دمکردههای گیاهی مانند گل گاو زبان و چای سبز برای مبتلایان به فشار خون توصیه میشود و بهتر است برای طعمدار کردن غذاها نیز به جای استفاده از نمک از آبلیمو، آویشن، گلپر و آبمیوههای طبیعی استفاده شود.