کد خبر: ۱۹۲۸۸۶
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۲:۰۵

خاصیت پوست میوه

طبق نتایج حاصله از تحقیقی توسط دانشگاه فلوریدا، بعضی از انواع آنتی‌اکسیدان‌های محافظ سلامتی، در پوست میوه‌ها موجود است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «زیست نیوز» با این مقدمه نوشته است: بنابراین دور ریختن پوست آنها عاقلانه نیست. مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد . پس بهتر است به هر طریق ممکن آن‌ها را مصرف کنید.

بهترین راه برای رهایی از چروک‌های پوستی و مبارزه با سرطان‌ها ،خوردن میوه‌ها با پوست است. در ادامه به ۵ نوع از میوه‌هایی که پوست آنها دارای خواص مفیدی است اشاره می‌شود.

سیب:

مواد فیتوشیمیایی ضد سرطانی موجود در پوست سیب درختی ، ۸۷ درصد بیشتر از مغز خود میوه آن است. بنابراین بهتر است از این به بعد سیب را پوست آن صرف کنید.

خیار:

پوست این میوه کم کالری از ماده سیلیکا تشکیل یافته است که خود این ماده باعث تازگی و طراوت پوست و مانع ایجاد چروک می‌شود. یعنی خاصیت کلاژنی دارد. هیچ پیشنهادی برای مقدار مصرف روزانه سیلیکا وجود ندارد ولی متخصصین اظهار کرده‌اند که حداقل ۵ میلی‌گرم سیلیکا در یک روز مقداری است که بعد از خوردن یک خیار با پوست کسب می‌کنید.

بادمجان:

پوست بادمجان در حدود ۳۰۰ میلی‌گرم ناسونین دارد . آنتی‌اکسیدانی که مانع از آسیب سلول‌های مغزی می‌شود. همچنین حاوی ۲۰۰ میلی‌گرم پتاسیم (ضد گرفتگی عضله) و ۱۳ میلی‌گرم منیزیم موثر در ساختمان بافت پیوندی و ۳ گرم فیبر موثر در لاغری شکم است.

کیوی:

مواد شیمیایی موجود در این پوست کرک‌دار عاملی برای مبارزه با باکتری‌های استافیلوکوک و باکتری ای‌کولای است.

پرتقال:

پوست پرتقال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش می‌باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن یک قاشق چای‌خوری پوست پرتقال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Germany
|
۰۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
1
29
ما خوندیم از بس میوه های ایرانی سم میخورن میوه رو حتما باید پوست گرفت
یه سرچ کنید دستتون میاد
بالاخره کدوم رو عمل کنیم؟
Reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
13
سلام
البته این نکته فراموش نشه که به دلیل سمپاشی و برداشت میوه زودتر از زمان استاندارد پوست میوه ها دارای مفادیر بالایی از سموم هستند. امروزه میوه های کرم خورده مشتری بیشتری دارن و البته با قیمت بالاتری هم به فروش میرسن چون در فرایند کشت از سم استفاده نشده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
8
ما که چی بشه میوه بخوریم. خداییش راس میگم. کارگریه دیگـــه
مرتض کبیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
3
ایندهای نه چندان دور باید با پوست بخوریم به دلیل گرانی.
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
1
از اين به بعد ميرويم ميدان تره بار بهش ميگيم ميوه کرم خورده بريز چون ميخواهيم سم نخورده باشه تا با پوست بخوريم البته کي ميتونه پوست کيوي را بخوره خدا دانه
فریبا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
0
ممنونم ازمطالب سلامتی!
علی
|
Netherlands
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
2
پوست میوه ؟ خدا عاقبتمون به خیر کنه . کارمون به کجا کشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
5
با این تورم اگه ما دیگه میوه دیدیم شما سلام به پوستش برسون
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین