آفتابنیوز : آفتاب: انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی است که گرسنگی را به تاخیر و باعث کاهش وزن می شود.
مریم
سجادپور متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: انجیر یک میوه
شیرین است و این میوه را می توان از اوایل خرداد تا اوایل شهریور یافت.
وي
تصريح کرد: با این میوه می توان مربا و ترشی درست کرد، غالباً انجیر خشک
بیشترین استفاده را دارد و در هر زمان از سال که بخواهید می توان یافت کرد.
وی
افزود: انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی می باشد که گرسنگی را به تاخیر
می اندازد به این دلیل است که کاهش وزن را ایجاد می کند.
وی در ادامه گفت: این میوه خوش خوراک ،به عنوان منبع خوبی از پتاسیم که عنصری برای کنترل فشار خون است به کار می رود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،وی
در پایان اظهار داشت: زیاده روی در خوردن این میوه باعث نفخ شکم و اسهال
می شود و برای افرادی که کبدهای ضعیف دارند نیز مضر است مگر این که انجیر
را با گردو مصرف کنند.