کد خبر: ۲۰۲۰۴۶
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد:

مصرف سالاد در وعده سحری در کاهش تشنگی مؤثر است

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد، گفت: روزه‌داران بهتر است برای رفع تشنگی زودرس، در وعده سحری، سالاد مصرف کنند.
آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب:"مهدیه السادات حاجی میرزاده" در گفت‌وگو با ایسنا در مورد راههای مقابله با تشنگی در طول روز اظهار کرد: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می‌شود یکی از مشکلات اساسی روزه‌داران، تشنگی در طول روز است.

وی افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعده‌های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است چرا که دریافت اضافه نمک، بدن را مجبور به واکنش کرده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می‌شود.

او توصیه کرد: به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ، لازم است به غذا اضافه شود، هیچ مقدار اضافه‌تری سر سفره به غذا اضافه نشود.

این کارشناس تغذیه همچنین گفت: مصرف میوه و سبزی کافی نیز می‌تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند بنابراین بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده سحر مصرف شود.

وی ادامه داد: همچنین مصرف غذاهای با پروتئین بالا مانند انواع کباب‌ها(جوجه کباب، کباب کوبیده، برگ و مرغ...) در وعده سحر مناسب نبوده و سبب بروز تشنگی در ساعات اولیه روز می‌شود.

حاجی میرزاده تصریح کرد: همچنین در این ایام باید از حضور غیر ضروری در معرض نور خورشید اجتناب کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین