دکتر نسرین کرمی متخصص تغدیه در گفتوگو با ایسنا افزود: برخی از افراد تصور می کنند به دلیل این که 17 ساعت بدون آب و غذا سپری کردهاند در زمان افطار و سحر میتوانند به هر اندازه که دوست دارند غذا مصرف کنند.
وی اظهارداشت: اکثر افرادی که به اندازه کافی و لازم در طول ماه رمضان به بدن خود مواد مورد نیاز می رسانند بعد از این ماه نه اضافه وزن پیدا می کنند و نه لاغر می شوند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد به دلیل عدم رعایت رژیم غذایی مناسب با پایان این ماه برخلاف تصور خود با افزایش وزن مواجه می شوند.
وی افزود: استفاده از غذاهای چرب و شیرین بلافاصله پس از افطارعاملی است که بدون شک باعث افزایش وزن روزه دار خواهد شد .
این دکتر متخصص ابراز داشت: افراد در طول ماه رمضان باید به اندازه نیاز بدنشان مواد غذایی ویتامین دار، پروتئین دار مصرف کنند و فکر نکنند چون 17 ساعت روزه دار هستند حجم زیاد غذای مصرفی شان جذب بدن نمی شود.
دکتر کرمی تصریح کرد: روزه داران باید روزه خود را با آب ولرم و یک قطعه خرما باز کنند و در فاصله افطار تا سحر سایر مواد لازم بدن را مصرف کنند.
وی ابراز داشت: روزه داران مصرف هشت لیوان آب را در این فاصله فراموش نکنند چراکه کمبود آب در بدن آسیبهای جدی به بافتها وارد می سازد.
وی در پایان گفت: معمولا سفرههای افطار خانوادههای ایرانی رنگین است اما روزه داران باید در خوردن دقت کنند و اگر به عنوان مثال در زمان افطار سوپ میل کردهاند دیگر آش یا حلیم مصرف نکنند.