روزانه ۲۵۰هزار نفر مسلمان از سراسر جهان زیر سایبانهای محوطه
مسجدالنبی (ص) در مدینه منوره روزه خود را افطار میکنند.
براساس
سنت شهر مدینه، ساکنان این شهر افطاری خود را پس از نماز عصر به مسجدالنبی
میبرند تا آن را میان زائران توزیع کنند. برخی این غذا را در محوطهی
خارجی مسجد قرار میدهند و برخی دیگر آن را میان زائران داخلی مسجد توزیع
میکنند.
افطار مسجدالنبی را بیشتر خرما، میوه، آب میوه، شیر،
ماست و آب تشکیل میدهد و مردان جوان و حتی سالخوردگان در کنار هم تلاش
میکنند غذاها را میان زائران توزیع کنند.
برخی در محوطهی خارجی
مسجد، وعدههای غذایی را مانند گوشت یا مرغ با برنج همراه میوه و قهوهی
عربی در اختیار زائران میگذارند و زائران هم از هر نژاد، رنگ پوست و زبانی
در کنار بارگاه رسولالله (ص) مینشینند و افطار میکنند.
به گزارش ایسنا،بسیاری از زائران ترجیح میدهند، وقت خود را در مسجدالنبی سپری کنند و شب برای استراحت و خواب به هتلها و محل اقامت خود بازگردند.