آفتابنیوز : آفتاب: یک کارشناس ارشد تغذیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خواص بسیار
زیاد میوه انبه گفت: افرادی که دارای کمخونی، سوء هاضمه، عادات ماهیانه و
مشکلات رودهای هستند باید انبه مصرف کنند.
مصطفی رنجبر اظهار کرد:
انبه محتوی مواد مغذی و تقویتکننده روده است که هضم آن، بسیار آسان
است.کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج افزود: مصرف انبه در افراد
دارای سوء هاضمه به علت مقادیر زیاد ویتامین C و آهن بسیار توصیه میشود.
وی
با بیان اینکه مصرف انبه، موجب خونسازی در بدن میشود، تصریح کرد: افرادی
که از کمخونی رنج میبرند و همچنین در طول بارداری و عادات ماهانه، باید
انبه مصرف کنند.رنجبرادامه داد: میوه انبه حاوی ویتامینهای مختلفی چون
ویتامین A یا بتاکاروتن محافظ پوست و مخاط بویایی است که چشم را تقویت و
سوخت و ساز را تنظیم میکند.
وی با بیان اینکه انبه منابع غنی از
بتاکاروتن دارد، ابراز داشت: خانواده ویتامین B تقویتکننده سیستم عصبی است
که به بدن کمک میکند تا با استرسها و فشارهای روانی مقابله کند.
کارشناس
تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج اضافه کرد: مصرف انبه، در ساخته شدن
رنگدانه مو و پوست بسیار مؤثر است.رنجبر خاطرنشان کرد: انبه به علت داشتن
منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار عصبی و داشتن آرامش روحی مؤثر است زیرا
اسید آمینه و تریپتوفان دارد و پیشساز در تولید سروتونین یا هورمون شادی
است.
وی خاطرنشان کرد: آنزیمهای بسیاری درانبه وجود دارد مثل ماگنه
فرین که سبب میشود میوه در برابر حشرات در امان بماند، این آنزیمها به
تنظیم سوخت و ساز کمک و روده را پاکسازی میکنند.
به گزارش پارسینه،این کارشناس
تغذیه تصریح کرد: اسید آمینه موجود در انبه قابل توجه است و گلوتامین اسید،
ماده مغذی مورد مصرف مغز است که به تمرکز و بهتر شدن حافظه کمک میکنند.