کد خبر: ۲۵۱۶۹۸
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۷

5 نکته طلائی برای تعادل وزن درماه رمضان

معمولا افراد به علت رعایت نکردن اصول تغذیه‌ای و تحرک کم بدنی در ماه رمضان دچار افزایش وزن می شوند در صورتی‌که ایام روزه داری تفاوتی با روزهای دیگر سال ندارد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معمولا افراد به علت رعایت نکردن اصول تغذیه‌ای و تحرک کم بدنی در ماه رمضان دچار افزایش وزن می شوند در صورتی‌که ایام روزه داری تفاوتی با روزهای دیگر سال ندارد.

اشکان آریایی نژاد کارشناس تغذیه گفت: در ایام روزه داری متاسفانه روزه داران نکات تغذیه‌ای را رعایت نمی‌کنند و دچار افزایش وزن می شوند از جمله علل چاقی می‌توان خوردن غذاهای پر حجم، مهمانی‌های زیاد در این ایام و تحرک کم بدنی را نام برد.

وی در ادامه افزود: معمولا روزه داران در این ایام وعده های غذایی خود را کم می کنند و فقط 2 وعده افطار و سحر و یا حتی فقط وعده افطار را به خوردن غذا اختصاص می‌دهند به همین علت سوخت و ساز بدن کاهش می‌یابد و چاقی بروز پیدا می‌کند.

آریایی نژاد اظهار کرد: برای کنترل اضافه وزن باید در 3 وعده غذایی افطار و شام و سحر حجم غذا را کم کرده و از مصرف غذاهای حجیم و پر چربی مثل کله پاچه پرهیز کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی در پایان خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از افزایش وزن در ماه رمضان بهتر است از افطار تا سحر از میوه و سبزیجات به خصوص میوه‌های آب دار استفاده شود تا هم از تشنگی جلوگیری شود و هم دچار افزایش وزن نشویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین