پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۰۵
کد خبر:۳۰۳۵۷۱
۱۶:۲۵
۱۳۹۴/۰۳/۳۰

همسرم دائم مرا داماد سر خانه صدا مي‌زند

مرد جوان وقتي ديد که همسرش خانه پدري اش را به رخ او مي کشد تصميم به جدايي گرفت.
۱۶:۲۵
۱۳۹۴/۰۳/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، به گزارش مردم سالاری، چندي پيش مرد جواني به دادگاه خانواده مراجعه کرد و درخواست طلاق داد. وي در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي يکسال بعد از اينکه ازدواج کردم به پيشنهاد پدرزنم به يکي از خانه‌هاي او نقل مکان کرديم. من آن زمان از پدرزنم خواستم که حداقل از ما اجاره بگيرد ولي قبول نکرد و گفت که به خاطر دخترش بدون هيچ پولي اجازه مي‌دهد ما در خانه‌اش زندگي کنيم. الان 5 سال مي‌گذرد ولي همسرم مرتب اين خانه را به رخم مي‌کشد و مي‌گويد که داماد سرخانه هستي و عرضه خريدن يک خانه را نداري.

مرد جوان ادامه داد:همسرم مرتب مي‌گويد که اگر پدرم نبود تو نمي‌توانستي خانه‌ اي از خودت داشتي باشي و مرا سرگردان و آواره مي‌کردي، تا دعوايمان مي‌شود به من مي‌گويد از خانه پدرم برو بيرون. با کوچکترين اتفاقي خانه پدرش را به رخم مي‌کشد و من هم ديگر از اين موضوع خسته شده‌ام. براي همين تصميم به جدايي گرفتم.

بعد از صحبت‌هاي اين مرد همسر وي نيز به دادگاه احضار شد تا قاضي صحبت‌هاي او را هم بشنود و پس از آن در اين خصوص تصميم گيري کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
داماد
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Finland
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
برادر قاضی تو رو خدا زودتر تصمیم بگیر
پاسخ
ناشناس
Turkiye
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
همون بهتر طلاقش بده
پاسخ