آفتابنیوز : تحقيق جديدي درباره مسئله جنجالي هميشه تغذيه نشان داده كه كاهش مصرف چربيها بيشتر از كم كردن غذاهاي داراي كربوهيدارت (مانند نان، ماکارونی و سیب زمینی)باعث لاغري خواهد شد. موسسه ملي سلامت آمريكا در اين تحقيق از برنامه غذايي افراد تحت آزمايش استفاده كرده تا سرانجام به روشي علمي اين مسئله ثابت شود. با آزمايش روي 9 زن و 10 مرد كه 11 روز در مركزي زندگي كرده بودند مشخص شده كه مصرف غذای کم چرب بیشتر از غذای کم کربوهیدرات سبب کاهش میزان چربی های بدن شده بود. متخصصان تغذيه عقيده دارند كه مصرف کمتر کربوهیدرات ها سبب کاهش ترشح هورمون انسولین می شود که در نتیجه سبب کاهش ذخیره چربی ها خواهد شد. اين مسئله درست است و با كاهش مصرف كربوهيدارت بدن شما چربي از دست ميدهد اما اين مسئله به اندازه زماني كه ميزان غذاهاي چرب كاهش پيدا كند نخواهد بود.
به گزارش خبر آنلاین، در نهايت اما متخصصان توصيه كردهاند كه بهترين رژيم غذايي درست و علمي رژيمي است كه شما بتوانيد به آن پايبند باشيد و بعد از مدتي كوتاه رهايش نكنيد.