آفتابنیوز : آلن دوكاسه كه تاكنون چندين بار جايزه «ميشلن» را كه هرساله به بهترين شف يا سرآشپز داده مي شود دريافت كرده، ميخواهد نظر مشترياني را كه در فضا غذا صرف مي كنند نيز جلب كند.
آژانس فضايي اروپايي، از دوكاسه خواسته است كه به تهيه منوي غذا براي فضانوردان اروپايي كمك كند.
غذاهايي كه نه تنها به منظور تغذيه جسم است بلكه به تغذيه روحي نيز كمك كند و فضانوردان زن و مرد در ماموريت هاي درازمدت مثلا در سفر به كره مريخ، بتوانند براي هزار روز در فضا دوام بياورند.
آژانس فضايي اروپايي مي گويد ؛ شخص نمي تواند تنها با خوردن نان زنده بماند بهمين جهت بايد خوراكي هاي ديگري مانند گوجه فرنگي خشك شده در آفتاب و پودينگ برنج مخلوط با سويا در منوي غذاي فضانوردان گنجانده شود.
بيبيسي ميافزايد: متخصصان تغذيه بر 8 يا 9 ماده غذايي از جمله پياز، سيب زميني، برنج، كاهو و اسفناج تكيه مي كنند كه اين مواد غذايي را مي توان در خود سفينه فضايي به عمل آورده و براي استفاده در حين ماموريت در انبار سفينه نگاهداري كرد.
آشپزهايي كه در اين پروژه كار مي كنند، مي گويند هدف تهيه غذاهايي است كه در حالي كه نيازهاي يك سفر فضايي را تامين ميكند، سبب شود كه فضانوردان خانه و خانواده خود را به ياد آورند.