پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۷۶۰۵۴
۱۱:۱۲
۱۳۹۵/۰۴/۰۱
بررسی شگردهای جدید دلواپسان علیه دولت در گفت‌وگو با نمایندگان مجلس

«آفتاب‌‌نیوز» بررسی کرد؛ حقوق‌های‌میلیونی از چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟

«آفتاب‌‌نیوز» بررسی کرد؛ حقوق‌های‌میلیونی از چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟
اگر مهمترین اشکالی که در این دولت بوده و تعدادی حقوق چند‌ده میلیونی به تعدادی محدود پرداخت شده قابل مقایسه با اختلاس‌های میلیونی نیست‌. در گذشته از این اختلاسها بود ولی خوشبختانه الان خبری از این نیست.
۱۱:۱۲
۱۳۹۵/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،
سرویس سیاسی- ابوالفضل سروش نماینده تهران در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار «آفتاب‌نیوز» در مورد جنجالهای پیش آمده در «آفتاب‌» در گفت‌وگو با نمایندگان بررسی کرد؛ حقوق‌های‌میلیونی از کی پرداخت می‌شود؟مورد حقوق‌های میلیونی مدیران گفت: حقیقت این است که حقوق‌های نجومی زیبنده این دولت نبود و نیست. کاری ندارم به کسانی که هجمه می‌کنند؛ این اتفاق بازتاب خوبی در بین مردم نداشت و حال ‌جنجالها در مورد آن با هر هدفی که انجام شده باشد باید اصلاح شود.

به گزارش آفتاب‌نیوز، سروش با تمجید از عملکرد دولت در برخورد با این موضوع گفت: انصافا هم رییس‌جمهور هم هیات دولت و هم سخنگو برخورد مناسب کردند و با وجود اینکه موضع گرفتند اقداماتی نیز در حال انجام است.

نماینده تهران با بیان اینکه نباید برخی از این موضوع سو‌ئاستفاده کنند، تصریح کرد: این موضوع و این پرداخت‌ها صرفاً متعلق به این دوره نبوده و ظاهرا برای مصوبه سال ۷۸ بوده و تا الان ادامه داشته و حالا اگر عده‌ای بخواهند سو‌ءاستفاده کنند  ناجوانمردانه است.

وی با تاکید بر اینکه بحث اصلی پرداخت‌های میلیونی نباید فراموش شود، ادامه داد: دولت باید به جد دنبال آن باشد و  طبق قانون با تمام مدیرانی که حقوق‌های میلیونی می‌گرفتند، برخورد کند.

نماینده تهران در واکنش به سوالی در مورد تشکیل اتاق فکر علیه دولت گفت: نزدیک انتخابات بد‌اخلاقی سیاسی زیاد می‌شود و این مورد بی‌ارتباط با انتخابات نیست؛ همیشه در هر دوره‌ای اینطور بوده است.

وی افزود: الان بحثی که همه کشور در‌گیر آن است بحث اقتصاد و معیشت، اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل است و این رفتارها با شعار سال و شعار محوری دولت و مقام معظم رهبری سازگاری ندارد.

نماینده مجلس با انتقاد از حاشیه‌سازی بی‌مورد، اینگونه رفتارها را‌ بد‌اخلاقی سیاسی برشمرد و گفت: اگر بیش از اینکه دنبال این باشیم که مشکلات اقتصادی را حل کنیم، دنبال بحث‌های حاشیه‌ای باشیم؛ نه به نفع مردم است نه به نفع جریانهای سیاسی‌. در ضمن حاشیه‌سازی‌ها ممکن است به بخش اقتصاد آسیب بزند و ناامنی اقتصادی ایجاد کند و سرمایه‌گذار خارجی و داخلی تمایلش برای سرمایه‌گذاری کم شود.

 شگرد جدید مخالفان دولت

محمد علی وکیلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با «آفتاب‌نیوز»، درباره سو‌ءاستفاده‌های سیاسی از ماجرای حقوق‌های میلیونی علیه دولت و همچنین ارتباط دادن کارخانه‌هایی که در دولت قبل تعطیل شده به دولت فعلی و اهداف آنها گفت: بالاخره اینها یک شگردهایی تبلیغاتی است چون در سال آخر دولت هستیم و از این سوژه‌ها بیشتر خواهیم دید؛ بزرگنمایی نسبت به کاستی‌ها شگرد مخالفین دولت است.

«آفتاب‌» در گفت‌وگو با نمایندگان بررسی کرد؛ حقوق‌های‌میلیونی از کی پرداخت می‌شود؟

وی ضمن انتقاد از پرداخت حقوق‌های میلیونی، افزود: البته در مورد حقوق‌های میلیونی کمش هم بد است و دولت باید اصلاح بکند ولی بزرگنمایی به هر حال مصرف تبلیغاتی دارد و به منظور تخریب چهره دولت انجام می‌گیرد.

این نماینده مجلس در واکنش به این موضوع که یکسری از این حقوق‌های میلیونی نزدیک ۱۰ سال است که پرداخت می‌شود یا بعضی از کارخانه‌ها که ادعای تعطیلی دارند در سال ۹۰ تعطیل شده است گفت: در این مقطع مصرف تبلیغاتی دارد در ضمن زمینه تعطیلی این کارخانه‌ها که تخریب‌کنندگان دولت می‌گویند مربوط به گذشته است و این عدد و ارقام در مورد حقوق‌های میلیونی قبلا هم بوده است  هر‌چند دولت فعلی به جد باید با این موضوع برخورد کند.

وکیلی با بیان اینکه کسانی که بزرگنمایی می‌کنند هدفشان مصرف داخلی و انتخاباتی است، افزود: در ضمن اگر مهمترین اشکالی که در این دولت بوده و  تعدادی حقوق چند‌ده میلیونی به تعدادی محدود پرداخت شده  قابل مقایسه با اختلاس‌های میلیونی نیست‌. در گذشته از این اختلاسها بود ولی خوشبختانه الان خبری از این نیست.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
erteash
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
باز فرا فکنی شروع شد
پاسخ
شاهرخ شیراز
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
تحقیقات برگرفته .....از زمانی اغاز شد که مردم بخاطر فقر گرانی بیکاری فقط بفکر این هستند که چه طور شام شب خانواده راجفت وجور کنند چطور داروی گران فرزند مریضشان را تهیه کنند چطور پول اب برق گاز را پرداخت کنند تا قطع نشود وهمه به نوعی درگیر مسایل اقتصادی خانواده هستند ودیگر به این گونه مسایل فکر نمی کنند !!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
تازه کارمندان بانک،
هر 4ماه یکبار،یک حقوق اضافه پاداش دارن
یعنی ماه 12ماهه و لی کا کارمندان بانک 16بار،حقوق میگیرن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
میشه آفتاب نیوز بررسی کند
چند ساله تا پارسال فقط به کارمندان بانک 500تومان بن رمضان می‌دادند،از امسال خبر ندارم

چرا مگه فقط کارمندان بانک روزه میگیرن و بقیه نمیگیرن
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
دلواپسان ناشی بودند این سیاه نمایی را می گذاشتند پایان سال که تا خرداد و زمان انتخابات امکان جمع کردن و پاسخ دادن نبود و به هدف خود که کم کردن تعداد رای دهندگان و رسیدن به کرسی ریاست با حداقل رای بود می رسیدند. ولی اکنون که مشتشان باز شد و زمان پاسخگویی نیز فراهم است؛ بزودی تبدیل خواهند شد به چوپان درغگو در ضمن کسانی که به روزنامه های اصلاج طلب روزنامه زنجیره ای می گویند شما هم به روزنامه دلواپسان لقب روزنامه های زنجیری بدهید که مردم موظب باشند دوری کنند تا مبادا زنجیر را پاره کرده و حمله ور شوند.
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
یعنی چی؟؟ بر فرض که سال 78 مصوب شده؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
در زمان محاکمه اقای کرباسچی یا تون هست که چرا ایشان را محاکمه کردن بخاطر پرداخت حقوقهای بسیار بالا به مدیرانش بود کاش از همان زمان جلوی این کارها گرفته میشد تا الان مدیران اینقدر پر توقع نبودند
پاسخ
ناشناس
احسنت.
شیر مادر حلالت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
حقوق هاي غير قانوني زشته پايه آن از دولت قبل بنا شده باهمه اين اوصاف همه اينها چند هزاز ميليارد اختلاس و فراريهاي قبلي نمشه....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
آقایان شریعتمداری . بذرپاش . زاکانی . رسایی . کوچک زاده . ...... حنای شما رنگی نداره
پاسخ
ناشناس
دیگه از حنا گذشته به ان دو رسیده!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
بعد از مدتها امیدی در دل مردم شکل گرفته .. میخواهند مردم را نا امید کنند. ما از دولت منشکریم و هستیم.با همه این جو سازیها
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
اتاق فکری تشکیل شده برای تخریب دولت... دست روی نقطه حساس مردم گذاشته اند.. اما مردم خود آگاه هستند. درود بر دولت روحانی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
این جو سازی کاسبان تحریم برای تخریب دولت است ....مردم به این درجه از شعور رسیده اند... که با این جو سازی ها نظرشون رو نسبت به دولت تغیر دهند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
قابل توجه آقایان دلواپس... رای ما روحانیست خودتون رو خسته نکنید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
این جو سازی فقط برای تخریب دولت انجام میشود. این پدیده از دولت قبل شروع شد و بنیانگذاری گردید.بعلاوه فساد و اختلاس و ... .دلواپسان میخواهند با این جو سازی به دولت ضربه بزنند... اما بدانند دوباره رای ما دکتر روحانیست.مردم دارای شعور هستند .
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
یکی از پرروترین احزاب سیاسی جهان رو میتوان اصولگرایان ایران نامید. پس از حماسه دوم خرداد، طی یک پروژه ی از پیش طراحی شده، اقدام به یکدست سازی نظام کردند که از سال 84 عملا این پروژه محقق شد و نظام بطور یکدست در دست تفکر اصولگرایی قرار گرفت. این 8 سال تمام ارکان حکومت در دست اصولگرایان قرار داشت. وقتی دولت رو تحویل گرفتند و وقتی تحویل دادند. نیازی به توضیح نیست. پروژه ی یکدست سازی بشدت شکست خورده اما هنوز ول کن ماجرا نیستند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
یک سوال : مردم باید باز هم یارانه نگیرند ؟
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
از وقتی مردم... حق پرسش نداشتند!
پاسخ
ناشناس
Finland
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
لابد دوباره احمدی نژاد
پاسخ