کد خبر: ۴۰۹۵۴
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۸۴ - ۱۷:۲۲

تاثیر گوشها درلذت بردن از غذا !

آفتاب‌‌نیوز : وقتی غذا جويده مي شود اصوات زيادي توليد مي شوند كه بوسيله گوش تجزيه وتحليل مي شوند و همین اصوات،اطلا‌عات مهمي را در خصوص كيفيت غذا به بدن مي دهند.

به عقيده محققان با تجزيه و تحليل دقيق اصواتي كه براي گوش خوشايند است،مي توان غذاهايي توليد كرد كه بیشتر مورد استقبال مصرف کنندگان قرار بگیرد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین