آفتابنیوز : محققان طی انجام یک مطالعه جدید دریافتند که به کمک امواج صوتی با فرکانس بالا میتوان کاری کرد که مواد غذایی خوشمزه در هوا شناور شوند.
دانشمندان دانشگاه ساسکس میگویند: این روند حتی باعث دلچسبتر شدن این مواد غذایی میشود.
نکته قابل توجه این است که در این روش، غذاها نباید بزرگتر از اندازه یک نخود باشند.
در این روند، قطعات کوچک غذا با استفاده از یک دستگاه جدید در قفسی از امواج صوتی که باعث بی وزنی آنها میشود، به دام میافتند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، یکی از محققان این پژوهش از دانشگاه ساسکس، اظهار کرد: شناور شدن به مواد غذایی طعم متفاوتتری را میبخشد. زیرا طعم شیرین مواد غذایی را دو چندان کرده و طعم تلخ را بسیار دلپذیرتر میکند.
این ویژگی در هنگام تلاش برای متقاعد کردن کودکان برای خوردن سبزیجات و یا مصرف داروهای تلخ مفید است. این کار کودکان را ترغیب میکند تا برای به دست آوردن داروهای خود از هوا، تلاش کنند و تمایل آنها برای مصرف دارو بیشتر میشود.