پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۵۰۴۶۵۴
۰۹:۴۷
۱۳۹۶/۱۱/۰۶
غالب افرادی که لانه‌ جاسوسی را گرفتند، بعداً از آمریکایی‌ها عذرخواهی کردند

چرا برخی از جوانان تسخیرکننده سفارت آمریکا، بعداً عذرخواهی کردند؟/رهبر انقلاب: از روی احساسات، لانه‌ جاسوسی را با شجاعت تمام گرفتند/بعضی جوان‌های امروز بی‌خیال در خیابان راه می‌روند

رهبر انقلاب اسلامی در بیست و ششم دی‌ماه 1396 در دیدار خانواده شهید ییلاقی بیاناتی داشتند که بخشی از آن برای اولین بار منتشر شده است.
۰۹:۴۷
۱۳۹۶/۱۱/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار فرمودند:  جوان نسل اوّل، کسانی بودند که از روی احساسات، از روی هیجان [کار کردند]؛ احساسات بود، احساسات خوبی هم بود و همان احساسات کار کرد، یعنی یک نظام کهن را سرنگون کرد و اسلام را رو آورد.

به گزارش آفتاب نیوز، ایشان افزودند: این را ما کوچک نمیگیریم، امّا غالباً دانه‌دانه‌ی افراد ــ نمیگویم همه ــ از روی احساسات لانه‌ جاسوسی را آن روز رفتند و با شجاعت تمام گرفتند، امّا بعداً رفتند با آمریکایی‌ها صحبت کردند و عذرخواهی کردند.

ایشان ادامه دادند: این ناشی از چیست؟ ناشی از کم‌عمق بودنِ آن انگیزه است. آن انگیزه متّکی به یک زیرساخت محکم نبود؛ انگیزه بود، امّا زیرساختش محکم نبود.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: جوان‌های امروز ــ [هرچند] بعضی [از آنها] هستند که بی‌خیال در خیابان راه می‌روند؛ زمان جنگ هم بودند، نه اینکه نبودند ــ امّا آن [جوانی] که دنبال وظیفه می‌رود، می‌فهمد چه‌کار دارد می‌کند.

ایشان یادآور شدند: یک نمونه‌اش همین حججی است و صدها نمونه، بلکه هزارها نمونه از این قبیل وجود دارد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
بزرگان چون بازرگان ، مهندس فیزیک دان و متا فیزیک شناس و مفسر بی نظیر قران و همفکرانش مخالف حمله به سفارت .
پاسخ
مهدی
Netherlands (Kingdom of the)
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
تیتر با متن تناسب ندارد
پاسخ
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۶
منظور تیتر شما متفاوت از متن به نظر میرساند
پاسخ