کد خبر: ۵۶۷۸۲۸
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۰

بهترین منابع پروتئین برای کاهش وزن موثر

یک فنجان از این نوع پنیر 28 گرم پروتئین دارد و مصرف آن به زنان دارای اضافه وزن توصیه می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
اگر در حال تلاش برای کاهش وزن هستید، احتمالا نیازی به یادآوری این نکته نیست که نیاز به مقادیر زیاد پروتئین خواهید داشت.

 پروتئین حتی از بسیاری از منابع گیاهی، شما را سریع تر به اهداف کاهش وزن تان می رساند.

به گزارش آوای سلامت، بهترین گزینه های غذایی سرشار از این ماده مغذی که حاوی کمترین میزان کالری هم هستند، از این قرارند:

تخم مرغ: هر دو عدد تخم مرغ تنها 140 کالری دارد در حالی که 14 گرم پروتئین به بدن شما می رساند. چربی موجود در زرده تخم مرغ قند خون شما را کنترل می کند و باعث کاهش میل به پرخوری می شود. یافته ها حاکی از آنند که مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه هورمون گرلین که مرتبط با گرسنگی است را کاهش می دهد.

ماهی سالمون: هر 3 اونس از این ماهی 22 گرم پروتئین به بدن شما می رساند. این نوع ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که باعث افزایش سوزاندن چربی بدن می شود و به حفظ اشتها نیز کمک می کند.

پنیر کم چرب: یک فنجان از این نوع پنیر 28 گرم پروتئین دارد و مصرف آن به زنان دارای اضافه وزن توصیه می شود.

سینه مرغ بدون پوست: هر تکه سینه مرغ دارای 26 گرم پروتئین و تنها 128 کالری است. مصرف روزانه سینه مرغ به کسانی که قصد کاهش وزن سریع دارند توصیه می شود.

عدس: منبع غنی از پروتئین، فیبر و مواد معدنی است و همچنین دارای کالری کم و تقریبا بدون چربی است. یک فنجان عدس پخته شده حاوی 22 گرم پروتئین، 300 کالری و کمتر از یک گرم چربی است.

کره دانه های چرب: روغن بادام زمینی، بادام، گردو و دیگر دانه های مشابه، منابعی غنی از پروتئین هستند. تقریبا هر دو قاشق از این روغن دارای 7 گرم پروتئین است. مصرف روزانه انواع مختلف این روغن در مقادیر کم، یک رژیم غذایی مناسب محسوب می شود که پروتئین مورد نیاز بدن را نیز تامین می نماید.

تخم کدو: کدو سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها است. 28 گرم تخم کدو حاوی هشت گرم پروتئین و مقادیر زیادی مواد معدنی شامل پتاسیم، منگنز و آهن است. البته به دلیل داشتن چربی بالا، باید در میزان مصرف آن دقت کرد.

بوقلمون: هر 100 گرم از گوشت بوقلمون حاوی 25 گرم پروتئین و تنها 140 کالری انرژی است. توجه داشته باشید که مقدار سدیم در این گوشت بالاست. بهتر است گوشت تازه بوقلمون را تهیه کرده و آن را کباب کنید تا از مصرف مقدار اضافه نمک و سدیم جلوگیری شود.

منبع:prevention
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین