کد خبر: ۵۷۹۹۵۶
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
یک فوق تخصص خون و آنکولوژی مطرح کرد:
یک فوق تخصص خون و آنکولوژی گفت: سویا و چای سبز در کاهش خطر سرطان سینه ممکن است نقش مؤثری داشته باشند.
آفتاب‌‌نیوز :
دکتر مهیار منصوری با اشاره به رژیم غذائی محافظ در برابر سرطان سینه بر اساس نظر محققین دانشگاه استنفورد اظهار کرد: گام اول برای این مهم حفظ وزن مناسب است چرا که اضافه‌وزن خطر بزرگی است بخصوص پس از ۱۸ سالگی و حتی ۱۰ درصد اضافه‌وزن خطر ایجاد و یا عود سرطان قبلی را به طرز بارزی زیاد می‌کند.

وی افزود: حفظ وزن توسط ورزش روزانه و رژیم کم‌چربی بیشتر مبتنی بر میوه و سبزی لازم است طبق نظر موسسه NCI هفته‌ای ۴ ساعت ورزش باعث کاهش سطح هورمون‌ها و کاهش خطر سرطان می‌شود.

این فوق تخصص خون و آنکولوژی گام دوم رژیم غذایی را عموماً گیاهی عنوان کرد و با بیان اینکه رژیم‌های گیاهی سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان هستند  و طبق بعضی نظریات آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است اثر محافظتی بر ضد سرطان‌ها داشته باشد لذا توصیه می‌شود در وعده‌های متعدد روزانه از سبزی‌های تازه و میوه‌های تازه و حبوبات نظیر عدس و لوبیا استفاده شود.
وی گام سوم رژیم غذائی محافظ در برابر سرطان سینه را  کاهش مصرف روزانه چربی‌ها عنوان کرد و گفت: تحقیقات زیادی مؤید نقش مؤثر کاهش مصرف چربی‌ها هستند.

منصوری اضافه کرد: همچنین مصرف سویا منبع عالی برای پروتئین و ویتامین‌های ب و آهن و کلسیم و سایر مواد مغذی است و این ماده غذایی  ممکن است در کاهش خطر سرطان سینه مؤثر باشد و شاید روی استخوان‌ها دارای اثر محافظتی باشد.

این فوق تخصص آنکولوژی و خون تصریح کرد: گفته شده سویا در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی هم مؤثر است و میزان مناسب مصرف حدود دو یا کاپ در هفته است.
منصوری  بر مصرف چای سبز  به‌صورت روزانه یک تا ۴ فنجان تأکید کرد و گفت: این ماده باید در این رژیم غذایی گنجانده شود.

این فوق تخصص خون و آنکولوژی با بیان اینکه مصرف الکل در ایجاد بسیاری سرطان‌ها نقش دارد  و توصیه لازم منع کامل مصرف است» زیرا هیچ حد قابل‌اطمینانی ندارد، گفت: همچنین مصرف مقادیر مناسب کلسیم و ویتامین D در همه سنین لازم است و این اثر به خصوص در سنین پس از یائسگی مهم‌تر است. باید توجه داشت که کمبود ویتامین D در ایجاد کانسارها نقش دارد همچنین به‌سلامت استخوان کمک می‌کند.

وی بر کاهش مصرف مواد شیرین تأکید کرد و یادآور شد: افزایش مصرف شکر سطح انسولین را افزایش و وزن را بالا می‌برد و هر دو خطر سرطان را  به دنبال دارند.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین