حتما نام سرکه سیب به گوش شما هم خورده است. همانطور که از اسمش پیداست، این سرکه از تخمیر سیب به دست میآید و حاوی آنزیم و نوعی مواد معدنی است که در سرکه معمولی پیدا نمیشود.
سرکه سیب خواص زیادی دارد که از جمله مهمترینشان میتوان به سلامت دهان و دندان کاهش قند خون اشاره کرد.
براساس مطالعاتی که در این زمینه صورت گرفته است، ترکیبات سرکه سیب به از بین بردن باکتری ای. فکالیس، که یکی از مهمترین عوامل عفونتهای دهان و دندان است، کمک میکند.
از طرفی این ماده میتواند به افزایش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون کمک کند.
با این حال، مثل هر ماده غذایی دیگری، شایعاتی درمورد سرکه سیب هم وجود دارد که هنوز از نظر علمی اثبات نشده است.
سرکه سیب سلامت قلب و عروق را تضمین میکند
علیرغم خواصی که برای سرکه سیب ثابت شده، اثرات مثبت سرکه سیب برای سلامت قلب همچنان در دست بررسی است و حتی برخی منابع مطالعاتی آن را به کلی رد کردهاند.
سرکه سیب، معجون لاغری است
البته برای این مورد میتوان تا حدودی دلیل علمی آورد. براساس آنچه که محققان در این زمینه ارائه دادهاند، مصرف سرکه سیب با افزایش احساس سیر بودن و کاهش میل به غذا میتواند موجب شود که فرد غذای کمتری مصرف کند و در نتیجه با کاهش حجم کالری مصرفی، وزن کاهش مییابد.
اما این که مصرف سرکه سیب به خودی خود موجب چربی سوزی شود، پایه و اساس علمی ندارد.
خواص ضدسرطان سرکه سیب
خواص ضدسرطان سرکه سیب تا کنون در سطح کوچکی ثابت شده و هنوز قابلیت بررسی دارد. پس نمیتوان از نظر علمی ثابت شده دانست.