اگر متولد دهه ۶۰ به قبل باشید حتما با نرگسی خاطرههای زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعدههای غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبانها.
نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامینهاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.
مواد لازم:
اسفناج: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۳-۴ حبه
نمک، فلفل: به میزان لازم
روغن یا کره: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناجها را تمیز کرده و بشویید.
۲. اسفناجها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمهای بریزد.
۳. در قابلمه را ببندید و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناجها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
۴. در مدتی که اسفناج پخته میشود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
۵. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
۶. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
۷. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
۸. پس از تفتدادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناجها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغها بسته شوند.
۹. نرگسی اسفناج شما آماده است. میتوانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.
۱۰. اضافهکردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری میدهد.