تحقیقات زیادی در مورد رژیمهای غذایی مختلف و تأثیر برخی مواد غذایی بر کاهش وزن و مدیریت آن انجام شده است. از آنجا که تحقیقات همچنان ادامه دارد، دانش علمی در مورد وزن و اینکه کدام غذاها ممکن است بر وزن بگذارد، به طور مداوم به روز میشود، اما با استناد به آخرین تحقیقات، این غذاها فقط ممکن است برای هرکسی مفید باشند:
لیمو
براساس یک مطالعه ژاپنی که در ژورنال بیوشیمی و بیولوژیکی تغذیه منتشر شده است، پلی فنولها (ریز مغذیها در بسیاری از غذاهای وابسته به گیاهان) که در لیمو موجود هستند، باعث کاهش وزن و شکستن تجمع چربی میشوند.
چای سبز
یک مطالعه منتشر شده در مجله روانشناسی و رفتار نشان داد که کاتچینها (نوعی ماده شیمیایی گیاهی و آنتی اکسیدان) و کافئین موجود در چای سبز به متابولیسم شما کمک میکنند تا با کارآیی بیشتری عمل کند. این تنها مزیت این نوشیدنی نیست؛ یک مطالعه دیگر نشان داد که چای سبز ممکن است خطر حمله قلبی را کاهش دهد و آن را به یکی از بهترین غذاها برای سلامت قلب شما تبدیل کند.
حبوبات
طبق بررسیهای متعدد حبوبات سرشار از فیبر و پروتئین هستند، که به حفظ کامل سلامت فرد کمک میکند. این شورا گزارش میدهد که از هر ۵ آزمایش علمی، چهار مورد به تاثیر مثبت حبوبات در کاهش وزن اشاره دارند.
زردچوبه
مطالعات انجام شده در چند دهه گذشته نشان داد که چاقی و التهاب بدن پیوندی محکم دارد. یک مطالعه منتشر شده در بررسی سالانه تغذیه نشان داد که کورکومین؛ ماده زرد رنگ موجود در زردچوبه، به طور طبیعی ضد التهابی است و بنابراین به مبارزه با چاقی و مقاومت به انسولین کمک میکند. مهمتر از آن، کورکومین موجود در زردچوبه حافظه و خلق و خو را بهبود میبخشد و این توجیهی مناسب برای خوردن غذاهای بیشتر با زردچوبه است.
جو دوسر
با توجه به یافتههای یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه، خوردن جو و غلات سبوسدار به میزان قابل توجهی در کاهش سطح چربی خون، کنترل قند خون و کاهش وزن کمک میکنند. در نتیجه، جو دوسر یک گزینه غذایی عالی برای دیابتیهایی است که دارای اضافه وزن هستند.