پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۳۳
کد خبر:۶۵۳۷۵۹
۱۷:۱۳
۱۳۹۹/۰۳/۱۱
آمار کشته‌شدگان آبان با اسم و تاریخ و محل واقعه و علت مرگ اعلام شود

واکنش عباس عبدی به اظهارات وزیر کشور درباره آمار کشته‌شدگان اعتراضات آبان: چرا این همه دیر؟

واکنش عباس عبدی به اظهارات وزیر کشور درباره آمار کشته‌شدگان اعتراضات آبان: چرا این همه دیر؟
چرا همان آبان‌ماه اعلام نشد که این همه تبعات نداشته باشد؟ حالا که اعلام‌ می‌شود و البته کار خوبی هم هست، حداقل جبران مافات شود.
۱۷:۱۳
۱۳۹۹/۰۳/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

عباس عبدی در واکنش به اظهارات وزیر کشور درباره آمار کشته‌شدگان اعتراضات آبان ماه نوشت: «وزیر کشور: همین روزها تعداد کشته‌های آبان اعلام می‌شود. حوادث غمباری رخ داد و حدود ۴۰ یا ۴۵ نفر یعنی حدود ۲۰ درصد کشته‌شدگان، افرادی بودند که با سلاح‌هایی کشته شدند که سلاح سازمانی نبود و آنها شهید شدند.» چرا همین روزها؟ اگر ۴۰ تا ۴۵ نفر انان حدود ۲۰ درصد شوند، یعنی ۲۰۰ تا ۲۲۵ نفر تعدادی است که می‌خواهید اعلام کنید. حالا اگر رقم را گِرد هم کنیم می‌شود ۲۵۰ نفر.

فقط این نکته باقی می‌ماند که چرا همان آبان‌ماه اعلام نشد که این همه تبعات نداشته باشد؟ حالا که اعلام‌ می‌شود و البته کار خوبی هم هست، حداقل جبران مافات شود و با اسم و رسم و تاریخ و محل واقعه و علت مرگ نیز اعلام شوند تا دیگر هیچ شائبه‌ای باقی نماند. اینطوری کسی نمی‌تواند ادعای دیگری داشته باشد.»

واکنش عباس عبدی به اظهارات وزیر کشور درباره آمار کشته‌شدگان آبان ماه: چرا این همه دیر؟

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
یا حق
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۳
جواب خون این بندگان خدا رو کی میده؟
پاسخ
محمد
Austria
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
شما راست میگی ما مردم هم اصلا واقعیت رو نمیدونیم!
پاسخ
ناشناس
Japan
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
آقای عبدی خواهشن میشه شما اظهار نظر نکنیدیکبار گروگانگیری کردید چهل ساله یک ملت دارن تاوان پس میدن
پاسخ
ناشناس
البته آقای عبدی این آمارها رو قبول داره مشکل ایشان فقط اینست چرا زودتر نگفتند!! خیلی ساده است اگر میخواستند آمار درست رو بگویند همان اول میگفتند!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
لطفا آمار دوباره بررسی بشه .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
چون مردم سرگرم اعتراضات امریکا هستند
پاسخ