پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۵۸
کد خبر:۶۶۰۳۷۴
۱۳:۴۲
۱۳۹۹/۰۴/۲۰
چرا سفارت ایران، قاضی منصوری را تحویل پلیس رومانی داد؟

جزئیات جدید از پرونده قاضی منصوری؛ چه کسی مخالف بازگشت منصوری به ایران بود؟

جزئیات جدید از پرونده قاضی منصوری؛ چه کسی مخالف بازگشت منصوری به ایران بود؟
برادر قاضی منصوری گفت: برادرم دو روز منتظر هماهنگی برای بازگشت به ایران بود اما متأسفانه با کارشکنی‌های صورت گرفته، هماهنگی جهت بازگشت به کشور صورت نگرفت و در اقدامی تأمل برانگیز با وجود اینکه او در اختیار سفارت بود، تحویل پلیس رومانی شد!
۱۳:۴۲
۱۳۹۹/۰۴/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

برادر غلامرضا منصوری در خصوص آخرین جزئیات و اخبار از پرونده برادر خود، اظهار کرد: درباره مرگ برادرم در کشور رومانی باید گفت که با توجه به اینکه اراده او صد درصد به بازگشت به کشور بود، در تاریخ ۹۹/۳/۲۱ به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور رومانی مراجعه کرد که مورد تأیید سخنگوی وزارت امور خارجه نیز قرار گرفت و دو روز منتظر هماهنگی جهت بازگشت به ایران بود اما متأسفانه با کارشکنی‌های صورت گرفته، هماهنگی جهت بازگشت به کشور صورت نگرفت و در اقدامی تأمل‌برانگیز با وجود اینکه برادرم در اختیار سفارت بود، تحویل پلیس رومانی شد.

وی افزود: در پی این اقدام، برادرم با آنکه مصمم به بازگشت به ایران بود و این مسئله را به کرات اعلام کرده بود، در اتفاق غیرمنتظره‌ای خبر قتل او از رسانه‌های رومانی پخش و مورد تأیید مسئولان قضایی و پلیس بین‌الملل کشور قرار گرفت.

جزئیات جدید از پرونده قاضی منصوری؛ چه کسی مخالف بازگشت منصوری به ایران بود؟

برادر غلامرضا منصوری گفت: تاکنون هیچ مقام رسمی اعم از اجرایی و قضایی با خانواده منصوری هیچ تماسی نداشته‌اند که مورد را تأیید یا تکذیب کنند و اطلاعات ما صرفاً همان مطالب ضد و نقیضی است که از رسانه‌ها پخش می‌شود.

وی بیان کرد: متأسفانه با گذشت نزدیک به یک ماه از مرگ برادرم، علیرغم پیگیری‌های مجدانه خانواده و مراجعات و مکاتبات مکرر با مسئولان وزارت خارجه و مسئولان قضایی در خصوص استرداد جسد که حداقل مطالبه یک خانواده است، هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده و خواسته خانواده بعد از تحمل رنج و محنت فراوان، استرداد جسد آن مرحوم برادرم است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
ظاهرا پای اون نباید به ایران می رسید حالا یا زنده یا مرده فرقی نمیکنه
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
شتر در خواب بیند پنبه دانه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
این دو نفر سفید پوش دارن مفقود الاثر می برند!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
برای این که او زنده است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
دروغ که مایه سرمایه نمی خواد ...
پاسخ
مازندران
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
عجیبه،رومانی جرا جسد منصوری رو به ایران تحویل نمیده، مگه میشه؟؟!!
پاسخ
ناشناس
مگه داریم
ناشناس
انگار جعبه سیاه هواپیما است
ناشناس
Viet Nam
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
خودتون خوب میدونی جسدمسدی درکارنیست فیلم بازی نکن برادر
پاسخ