کد خبر: ۷۱۴۱۱۲
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذا‌هاست، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوراکی‌های دیگر منجر به مشکلات معده مي شود.
آفتاب‌‌نیوز :

سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می‌شود. این ماده نشاسته‌ای از خانواده گل شبدر همچنین در جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند زیرا حاوی پتاسیم است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

برای خانم‌ها به دلیل وجود فیبر بسیار، خوردن سیب زمینی مفید است که به حفظ زیبایی و جوانی کمک می‌کند.

با این وجود و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب شود. این امر می‌تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کند و همچنین ناراحتی‌های گوارشی را تحریک کند.

پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت که بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می‌توانید ۲۰۰-۳۰۰ گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید، و دکتر الکساندر میاسنیکوف توصیه نمی‌کند پوست سیب زمینی را بگیرید، زیرا حاوی مواد مغذی است.

مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ کرده کمتر مصرف کنید، و آن را با گوجه مصرف ننمایید.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین