نتیجه پژوهشی تازه نشان میدهد کودکانی که صبحانه مقوی و میوه و سبزیجات بیشتری میخورند از سلامت روانی بهتر و بیشتری نسبت به سایر همسالانشان برخوردارند.
به گزارش آفتابنیوز؛ متخصصان تغذیه در دانشگاه انگلیای شرقی در بریتانیا با بررسی ۱۰۸۵۳ دانشآموز در ۵۰ مدرسه نورفک در مورد ارتباط میان رژیم غذایی و سلامت روانی به این نتیجه رسیدهاند.
در این بررسی تغذیه دانشآموزان بریتانیایی نگرانکننده اعلام شده است. تنها ۲۵ درصد از دانشآموزان دبیرستانی و ۲۸.۵ درصد از دانشآموزان دبستانی اظهار داشتند که پنج وعده میوه و سبزی توصیه شده در روز را میخورند و در حدود ۱۰ درصد از دانشآموزان دبیرستانی و ۹ درصد از دانشآموزان دبستانی میوه و سبزیجات نمیخوردند.
علاوه بر آن، ۲۲.۳ درصد از دانشآموزان دبیرستانی و ۱۰.۲ درصد از دانشآموزان دبستانی گفتند که یک نوشیدنی برای صبحانه مصرف میکنند و یا هیچ صبحانهای نمیخورند و نمینوشند.
میانگین نمره سلامت روان دانشآموزان مورد ارزیابی قرار گرفته ۴۶.۶ از ۷۰ برای دانشآموزان دبیرستانی و ۴۶ از ۶۰ برای دانشآموزان دبستانی بود.
میانگین سلامت روان دانشآموزان دبیرستانی که پنج وعده یا بیشتر از میوه و سبزیجات در طول روز استفاده میکردند ۳.۷۳ امتیاز بیش از کسانی بود که هیچ میوهای نمیخوردند.