«لیلی سوتر»، متخصص تغذیه می گوید:«ترفند استفاده از نور خورشید مؤثر است چون قارچ ها پوستی شبیه به انسان دارند.
به گزارش روزنامه خراسان ،قارچ ها به طور طبیعی حاوی پروویتامین D هستند و در تماس با نور خورشید، ویتامین D را تقریباً بلافاصله جذب می کنند و به این ترتیب ویتامین Dموجود در آن ها به طور طبیعی افزایش می یابد.
شما می توانید به راحتی ویتامین D طبیعی یک قارچ خوراکی معمولی را تنها با گذاشتن آن در کنار پنجره بیشتر کنید. این کار را باید بین ساعت 10 تا 15 به مدت ۱۵ تا ۱۲۰ دقیقه انجام دهید، یعنی وقتی که نور خورشید بیشترین شدت را دارد.»