شیما عبداللهی با بیان این که تخم مرغ منبع غنی از پروتئین با کیفیت و انواع ویتامین ها است، افزود: اگرچه میزان کلسترول موجود در زرده تخم مرغ قابل توجه است، اما مطالعات اخیر خبر از بی خطر بودن آن می دهند.
وی ادامه داد: با این حال به دلیل اسیدهای چرب امگا ۶ موجود در تخم مرغ توصیه می شود بیش از چهار عدد زرده تخم مرغ در هفته مصرف نشود و افرادی که قصد افزایش حجم عضلانی دارند، با توجه به مصرف بالای این ماده غذایی می توانند فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنند.
عبداللهی با بیان اینکه در عین حال تخم مرغ منبعی از انواع ویتامین ها، نظیر ویتامین D، ویتامین B، و کولین است، خاطرنشان کرد: این ماده غذایی به دلیل محتوای بالای پروتئین و ایجاد احساس سیری می تواند انتخاب مناسبی برای افرادی باشد که رژیم های کاهش وزن دارند.
وی به افرادی که رژیم گیاه خواری را دنبال می کنند، توصیه کرد: محدودیت مصرف تخم مرغ را حذف کنند تا از مزایای این ماده غذایی ارزشمند بهره مند شوند.
عبداللهی هشدار داد: در صورت مصرف تخم مرغ خام علاوه بر اینکه احتمال آلودگی با سالمونلا وجود دارد، آویدین موجود در تخم مرغ باعث کاهش جذب ویتامین بیوتین می شود که با پخت کامل تخم مرغ این مساله برطرف خواهد شد.
وی افزود: یک نگرانی که در مورد مصرف تخم مرغ به خصوص در کودکان وجود دارد آلرژی به این ماده غذایی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه اگرچه در درصد بالایی از کودکان تا بزرگسالی آلرژی برطرف می شود، تاکید کرد: با این حال توصیه می شود در اولین مصرف کودک مقدار کمی از تخم مرغ خورانده شود و در صورت بروز علائمی نظیر خارش، کهیر، تورم و آبریزش بینی و.. مصرف آن متوقف شود.