طبق مطالعهای که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، افزودن کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به رژیم غذایی، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا ریوی و همچنین اختلالات مغزی و سرطان را کاهش میدهد.
به گزارش یونایتدپرس نوشت: در این بررسی مشخص شد: در مقایسه با شرکتکنندگانی که بهندرت یا هرگز از روغن زیتون مصرف نمیکردند، افرادی که روزانه نصف قاشق غذاخوری یا بیشتر روغن زیتون به رژیم غذایی خود اضافه میکردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.
به گفته محققان، همچنین این افراد ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان و ۱۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی بودند. علاوه بر این، این میزان مصرف روغن زیتون با کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ ناشی از بیماریهای عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون مرتبط است.
محققان آمریکایی تاکید کردند: یافتههای ما تایید کننده دستورالعملهای غذایی موجود برای افزایش مصرف روغن زیتون و سایر روغنهای گیاهی غیراشباع است.