کد خبر: ۷۴۹۲۷۵
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت رزن گفت: از مصرف فست‌فودها، مواد غذایی پرچرب و شیرین و پرنمک و تنقلات شور، روغن‌های نباتی جامد و نیمه جامد و چربی‌های حیوانی در زمان قبل و بعد از واکسیناسیون خودداری کنید.
آفتاب‌‌نیوز :

نفیسه مهذب بیان کرد: تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹، و همچنین در اثر بخشی بهتر واکسیناسیون موثر است‌.

وی اضافه کرد: با توجه به نقش اثبات شده تغذیه سالم در بهبود سیستم ایمنی بدن، مسلماً در پیشگیری و درمان این بیماری و همچنین اثر بخشی بهتر واکسیناسیون کرونا، تغذیه نقش اساسی ایفا می‌کند.

مهذب با اشاره به توصیه‌های مهم تغذیه‌ای جهت پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ افزود: استفاده روزانه از گروه‌های اصلی غذایی مانند نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، شیر و لبنیات، گوشت، تخم مرغ و حبوبات، پیروی از اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها همچنین منابع پروتئین‌دار مانند تخم مرغ، انواع گوشت‌ها و حبوبات و لبنیات کم چرب، مصرف روزانه ۶ الی ۸ لیوان آب و عدم مصرف بی رویه غذاهای چرب و سرخ شده و پرنمک، همچنین نوشیدنی‌های شیرین و روغن های جامد و نیمه جامد از توصیه‌های مهم در پیشگیری از بیماری کرونا است.

وی عنوان کرد: زمان واکسیناسیون نباید ناشتا باشیم، حتما باید صبحانه یا میان وعده‌ی ساده میل کنیم، روزهای قبل و بعد از واکسیناسیون آب و مایعات فراوان، مقادیر کافی از سبزی‌ها و میوه‌ها، شیر و لبنیات کم‌چرب، تخم‌مرغ، حبوبات، گوشت‌ها، نان و غلات سبوس دار، جهت کمک به سیستم ایمنی بدن و پاسخ مناسب بدن به واکسیناسیون را مصرف کنیم.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین