کد خبر: ۷۶۸۱۷۳
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷

پنج ماده غذایی خوشمزه برای داشتن پوستی سالم

یک مطالعه ۱۲ هفته‌ای با حضور ۶۰ زن نشان داد که نوشیدن روزانه چای سبز می‌تواند قرمزی ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید را تا ۲۵ درصد کاهش دهد. چای سبز همچنین رطوبت، زبری، ضخامت و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می‌بخشد.
پنج ماده غذایی خوشمزه برای داشتن پوستی سالم
آفتاب‌‌نیوز :

از آنجا که تغذیه برای سلامتی مهم است، یک رژیم غذایی ناسالم می‌تواند به متابولیسم شما صدمه برساند، باعث افزایش وزن و حتی آسیب به اندام‌هایی مانند قلب و کبد شما شود.

طبق گفته کارشناسان تغذیه، آنچه می‌خورید می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامت و پیری پوست شما تأثیر بگذارد. در این مطلب پنج مورد از بهترین غذا‌ها برای حفظ سلامت پوست را بررسی می‌کنیم.

۱. گردو

گردو ویژگی‌های زیادی دارد که آن را به یک غذای عالی برای داشتن پوستی سالم تبدیل می‌کند. مغز گردو منبع خوبی از اسید‌های چرب ضروری است، چربی‌هایی که بدن قادر به تولیدشان نیست.

در واقع، گردو نسبت به سایر آجیل‌ها از نظر اسید‌های چرب امگا ۳ و امگا ۶ غنی‌تر است.

علاوه بر این، گردو حاوی مواد مغذی دیگری است که پوست شما برای عملکرد صحیح و سالم ماندن به آن‌ها نیاز دارد. ۲۸ گرم گردو حاوی ۸ درصد زینک است؛ دریافت زینک برای بهبود زخم و مبارزه با باکتری‌ها و التهاب ضروری است.

۲. تخمه آفتابگردان

به طور کلی، آجیل و دانه‌ها منابع خوبی از مواد مغذی تقویت‌کننده پوست هستند. تخمه آفتابگردان یک نمونه عالی است که ۲۸ گرم از آن، ۴۹ درصد از نیاز شما به ویتامین E، ۴۱ درصد سلنیوم، ۱۴ درصد زینک، و ۵.۵ گرم پروتئین را پاسخگوست.

۳. گوجه فرنگی

گوجه فرنگی منبع عالی ویتامین C و حاوی تمام کاروتنوئید‌های اصلی از جمله لیکوپن است. بتاکاروتن، لوتئین و لیکوپن از پوست شما در برابر آسیب‌های ناشی از نور خورشید محافظت می‌کنند و همچنین در جلوگیری از ایجاد چین و چروک مؤثرند. از آنجایی که گوجه فرنگی سرشار از کاروتنوئید است، یک غذای عالی برای حفظ سلامت پوست است.

۴. چای سبز

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان است و می‌تواند به محافظت از پوست شما در برابر آسیب خورشید کمک کند.

یک مطالعه ۱۲ هفته‌ای با حضور ۶۰ زن نشان داد که نوشیدن روزانه چای سبز می‌تواند قرمزی ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید را تا ۲۵ درصد کاهش دهد. چای سبز همچنین رطوبت، زبری، ضخامت و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می‌بخشد.

۵. شکلات تلخ

در یک پژوهش، بعد از اینکه شرکت‌کنندگان به مدت ۶ تا ۱۲ هفته هر روز مقداری پودر کاکائوی سرشار از آنتی‌اکسیدان مصرف کردند، پوست آن‌ها استحکام بیشتری پیدا کرد و آب‌رسانی به پوست آن‌ها بیشتر شد. علاوه بر این، لطافت پوست شرکت‌کنندگان بیشتر شد، در آن‌هایی که پوسته پوسته شدن را تجربه می‌کردند این ضایعه کاهش پیدا کرد، حساس بودن پوست شرکت‌کنندگان به آفتاب‌سوختگی کمتر شد و جریان خون در پوست آن‌ها بهبود پیدا کرد که باعث می‌شد مواد مغذی بیشتری به پوست برسد.

در بسیاری از پژوهش‌ها درباره‌ی تأثیرات مصرف کاکائو روی پوست نتایج مشابهی مشاهده شد که بهبود ظاهر پوست و کاهش چین‌وچروک از جمله‌ی این نتایج است. سعی کنید شکلات تلخ ۷۰ درصد را انتخاب کنید تا فواید آن را به حداکثر و قند آن را به حداقل برسانید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین