کد خبر: ۷۶۹۴۶۰
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷
کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های دانشگاه همدان، سبزی گشنیز را برخوردار از انواع ویتامین‌ها و کاهنده قند خون بیان کرد.
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر نگار مهری گفت: گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

وی گشنیز را حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B۶، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر بیان کرد و افزود: سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می‌شود.

مهری اظهار کرد: گشنیز با تحریک ترشح انسولین به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می‌نامند.

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های دانشگاه، بهبود عملکرد کبد، مقابله با باکتری سالمونلا، خاصیت ضدالتهابی، برطرف کننده علایم آرتریت و محافظت از بدن در برابر عفونت‌های دستگاه ادراری را از جمله خاصیت‌های گشنیز برشمرد.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین