دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه درباره این موضوع که آیا استفاده از باقالا میتواند فرد را به کم خونی مبتلا کند نیز اظهار کرد: باقالا یکی از انواع حبوبات مفید و حاوی ریزمغذیهای مفید و خونساز است.
دکتر سهراب با تاکید بر این که مصرف باقالا در افراد سالم در پیشگیری و درمان کم خونی بسیار موثر است گفت: مصرف باقالا برای افرادی که به طور ژنتیکی دچار نقص آنزیم گلوکز شش فسفات روژناز یا به عبارت دیگر مبتلا به فاویسم هستند میتواند خطرناک باشد و حتی منجر به شوک شود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه در ادامه یادآوری کرد: استفاده از باقالا برای افراد سالم مشکلی ایجاد نمیکند و برای پیشگیری و درمان کم خونی موثر است.