مصرف بیش از حد میتواند سطح ویتامینهای خاصی در بدن را افزایش دهد که ممکن است عوارض ایجاد کند. ویتامین C فراوان در هندوانه، میتواند علایمی مانند اسهال یا ناراحتیهای دستگاه گوارش ایجاد کند.
غذاهای حاوی لیکوپن مانند هندوانه ممکن است این علائم را نیز ایجاد کنند. این علائم فقط وقتی دیده میشود، که لیکوپن از طریق میوه جذب شده باشد، نه غذا.
سطح پتاسیم در هندوانه نکته حائز اهمیت دیگر است، که ممکن است منجر به عوارض مانند هایپرکالمیا که باعث آریتمی قلب میشود و میتواند خطرناک باشد؛ همچنین عوارض ناشی از مصرف زیاد هندوانه را میتوان با مصرف متناسب متعادل نمود.