پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۲۰:۵۹
کد خبر:۸۵۹۶۵۴
۱۹:۴۲
۱۴۰۲/۰۶/۱۳

آتش سوزی خودرو پژو در یاسوج و مرگ دو نفر

آتش سوزی خودرو پژو در یاسوج و مرگ دو نفر
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از فوت دو سر نشین خودروی پژو آر دی در محور «یاسوج به بابامیدان» حوالی روستای «چشمه پهن» بویر احمد خبر داد.
۱۹:۴۲
۱۴۰۲/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

جهانبخش وحدت نژاد در جمع خبرنگاران گفت: در ساعت ۱۴ و ۱۶ دقیقه حادثه انحراف از مسیر خودروی پژو آر دی در «چشمه پهن تنگاری» دهستان دشتروم شهرستان بویراحمد به مرکز پیام اورژانس یاسوج گزارش شد.

وی اظهارکرد: آمبولانس پایگاه کوشک در حال ماموریت به سمت یاسوج بوده که بلافاصله در محل حادثه حاضر شده اما متاسفانه به علت شدت حادثه و آتش سوزی خودرو هر دو سرنشین خودرو که یک زن و مرد بودند، در آتش سوختند و جان باختند.

همچنین سرهنگ حسن دانایار، رئیس پلیس راه استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت:  در این تصادف که بلافاصله منجر به آتش‌سوزی خودرو شد یک زن و مرد سوختند.

وی در رابطه با علت تصادف افزود: خروج از جاده و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی علت این تصادف رانندگی بوده است که بلافاصله منجر به آتش سوزی خودرو شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha