پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۳۷
کد خبر:۹۲۶۳۷
۱۴:۴۲
۱۳۸۸/۰۷/۰۷

فرمانده بسیج: دشمن پس از این در هر مناسبتی مشکل ایجاد می‌کند

۱۴:۴۲
۱۳۸۸/۰۷/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: فرمانده نیروی مقاومت بسیج گفت: «نیروهای دفاعی کشور در آمادگی کامل قرار دارند و چنانچه دشمن دیوانگی و به کشور ما حمله كند، دستان او را قطع خواهیم کرد».

حجت‌الاسلام طائب در حاشیه همایش اساتید، فرهنگیان، دانشجویان و طلاب بسیجی استان کرمانشاه، در جمع خبرنگاران افزود: «یگان‌های سپاه پاسداران هم از نظر تجهیزات و هم از نظر نیروی انسانی در آمادگی کامل هستند».

وی افزود: «تحرکات دشمن را زیر نظر داریم، قدرت بازدارندگی کشور هم در حد قابل قبولی است».

وی همچنین درباره مباحثی در مورد شروع دور جدید اغتشاشات همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، خاطرنشان كرد: «دشمنان پیش از این نیز در خصوص شب‌های قدر، روز قدس و نماز عید فطر تبلیغ و برنامه‌ریزی کرده بودند، ولی با هوشیاری مردم این توطئه‌ها خنثی شد. از این پس نیز هر مناسبتی که پیش بیاید این مسائل را مطرح می‌کنند».

فرمانده نیروی مقاومت بسیج گفت: «دشمن به دنبال جنگ نرم علیه نظام و امنیت ماست و هیچ موقع از این حرکات دست بر نمی‌دارد، آن‌ها می‌خواهند آرامش را از ما بگیرند و نگذارند وارد پیشرفت و عدالت شویم. مردم ما باید هوشیار و آگاه باشند».

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌كه آیا قبل از انتخابات تصور می‌شد این اغتشاشات ایجاد شود، گفت: «در این خصوص بین متخصصین فن اختلاف نظر بود. براساس قرائن و شواهد اطلاعاتی بخشی می‌گفتند این فضا از الزامات رقابت بالای سیاسی است و بخشی معتقد بودند دشمن می‌خواهد در بستر انتخابات سوار شود و کودتای مخملی خود را کلید بزند. اگر سیستم‌های اطلاعاتی چنین برآوردی را داشتند مطمئنا آمادگی لازم را بیش از این ایجاد می‌کردند».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بسیج
ارسال پیام
captcha