پایگاه خبری آفتاب
۰۲ /مرداد /۱۴۰۵
Friday 24 July 2026
کد خبر:۹۳۲۳۷۷
۱۶:۱۸
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
مجاز بودن افزایش اجاره بها فقط تا سقف ۲۵ درصد

اگر صاحب خانه سقف اجاره بها را رعایت نکرد چه کنیم؟

اگر صاحب خانه سقف اجاره بها را رعایت نکرد چه کنیم؟
افزایش اجاره بها فقط تا سقف ۲۵ درصد قابل تایید است.
۱۶:۱۸
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی استان گفت: یکی از مصوبه‌های شورای عالی مسکن افزایش سقف اجاره‌بها در ٢۴ استان، از جمله اصفهان تا سقف ۲۵ درصد است.

صالحی با اشاره به اینکه چنانچه مالک بیش از سقف افزایش اجاره از مستأجر پولی دریافت کند، مستأجر می‌تواند از صاحبخانه شکایت کند، افزود: طبق این شکایت، صاحبخانه ناچار خواهد بود که مبلغ اضافه را به مستأجر بازگرداند و تا سه برابر اجاره بهای یک ماه را نیز جریمه پرداخت کند.

وی تاکید کرد: طبق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها، مشاوران املاک هم موظف هستند، طبق قانون، قولنامه رهن و اجاره را با توجه به قیمت مصوب سقف اجاره بها در سامانه کاتب ثبت کنند، در غیر این صورت، جریمه ودر مرتبه دوم، گواهی فعالیت آن‌ها باطل می‌شود.

مستأجران می‌توانند در صورت مشاهده تخلف، شکایت‌های خود را از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۳۵ و ۱۲۴ یا با مراجعه حضوری به ادارات تعزیرات حکومتی شهرستان خود اعلام و پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha