کد خبر: ۹۳۷۱۷۳
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷

دانه‌های سالمی را هر روز وارد رژیم غذایی تان کنید

دانه‌ها سرشار از مزایای بی شمار برای سلامتی هستند و آگاهی از این مزایای آن‌ها شاید تشویق تان کند تا بیشتر از قبل به مصرف آن‌ها روی بیاورید. انواع مختلف دانه‌ها سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامین‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ است.
دانه‌های سالمی را هر روز وارد رژیم غذایی تان کنید
آفتاب‌‌نیوز :

در اینجا ۹ دانه خوراکی که بهتر است هر روز آن‌ها را در رژیم غذایی خود بگنجانید، بیشتر معرفی شده است:

دانه‌های چیا: فقط دو قاشق غذاخوری از این دانه‌ها حاوی نزدیک به ۱۰ گرم فیبر است. دانه‌های چیا این دانه‌ها سرشار از پروتئین، چربی‌های امگا ۳، کلسیم، منگنز و فسفر است. دانه‌های چیا همچنین سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند. آنتی اکسیدان‌ها به مقابله با تشکیل رادیکال‌های آزاد که موجب آسیب به مولکول‌های سلولی، تسریع روند پیری و همکاری در بروز بیماری‌هایی از قبیل سرطان می‌شود، می‌پردازند.

برنج قهوه ای: آنتی اکسیدان موجود در این برنج ۳۰ برابر بیشتر از برنج سفید است. برنج قهوه‌ای همچنین منبع خوب فولات، منیزیوم، فسفر، روی، ویتامین ب ۶ و نیاسین نیز به شمار می‌رود.

دانه کدو تنبل: سرشار از ویتامین ب، آهن، منیزیم، زینک و پروتئین است. پروتئین‌های تخمه کدو به میزان زیادی در اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان متمرکز شده اند که باعث کاهش میزان استرس و اضطراب می‌شوند. این دانه‌ها همچنین حاوی میزان زیادی از اسید‌های چرب ضروری هستند که به سلامت رگ‌های خونی کمک می‌کنند و کلسترول بد خون را پایین می‌آورند.

کوینولا: اگر به دنبال منابع پروتئین سالم هستید، کوینولا یکی از این گزینه‌ها است و در هر فنجان ۸ گرم پروتئین دارد. کوینولا همچنین سرشار از فیبر و آهن و یک منبع فاقد گلوتن محسوب میشود.

دانه‌های کتان: این دانه ها، منبع فیبر‌های محلول هستند، میزان کلسترول را کاهش داده و باعث می‌شوند که احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید. دانه کتان میزان قند خون را نیز کنترل می‌کند. دانه کتان حاوی میزان زیادی اسید‌های چرب امگا ۳ است که برای سلامت چشم‌ها و مغز مفید بوده و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد.

شاه دانه: این دانه‌های ریز حاوی فیبر‌هایی هستند که برای سلامت قلب و سیستم گوارشی مفید هستند. شاه دانه به دلیل دارا بودن اسید‌های چرب امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است. امگا ۳‌ها همچنین التهاب را کاهش می‌دهند و سلامت قلب و عروق و مغز را تضمین می‌کنند. از این گذشته شاه دانه حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول است که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد.

دانه‌های آفتابگردان: هر اونس از این دانه ها، نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین E را برطرف می‌کند. این دانه‌ها همچنین سرشار از چربی‌های سالم هستند. دانه آفتابگردان منبع فوق العاده ویتامین ب و فولات محسوب می‌شود. این دانه‌ها از سیستم ایمنی و سلامت بدن به خصوص در دوره بارداری حفاظت می‌کنند.

دانه کنجد: یک انتخاب هوشمند برای کاهش سطح کلسترول بد و تری گلیسیرید است، از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری کرده و باعث تضمین سلامت کبد می‌شود. دانه‌های کنجد به خاطر داشتن مقادیر زیادی ویتامین E محافظ و تقویت کننده قلب و سیستم عصبی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین