افرادی که مرتب قهوه مینوشند، کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی، تنفسی، سرطان، دیابت و بیماری کلیوی قرار میگیرند.
کاپوچینو ممکن است طعم خوبی داشته باشد، اما شکر زیادی به آن افزوده میشود (که حاوی مقدار زیادی شیرین کننده میباشد) و در نتیجه سطح قند خونتان را افزایش میدهد. زمانی که قند خون پایین بیاید، شما حتی خستهتر از زمان مصرف (Consumption) کاپوچینو خواهید بود.
به گفتهی انجمن قلب آمریکا، شکر اضافه شده ممکن است خطر مرگ براثر حملهی قلبی را افزایش دهد. (به یاد داشته باشید حتی عسل نیز همینطور است، معمولا لازم نیست در مورد آنها نگران باشید مگر اینکه دریافت کالری خود را محدود کنید.) یعنی حتی اگر قهوه تان شیرین نباشد!
یک راهکار این است که طعم آن را بدون اضافه کردن شکر یا خامه میتوانید از آن لذت ببرید.
تحقیقات نشان میدهند افرادی که مرتب قهوه مینوشند، کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی، تنفسی، سرطان، دیابت و بیماری کلیوی قرار میگیرند. با درست کردن یکی از این شش طعم قهوه انرژی روزانهی خود را تامین کنید:
۱. دارچین
بیایید با یک روش قدیمی شروع کنیم: یک بسته شکر را با یک قاشق غذا خوری دارچین مخلوط کنید، ولی سعی کنید زیاد دارچین به آن اضافه نکنید، زیرا باعث تلخ شدن آن میشود. اطمینان حاصل کنید که از پودر دارچین استفاده میکنید (نه شکر دارچین)، یا در نظر داشته باشید که دانههای قهوه را با کمی دارچین برای عطر آن استفاده میکنید.
کدامیک سالمتر است: دارچین یا زنجبیل؟
دارچین طبیعی حتی بیشتر در قهوه مخلوط میشود. براساس یافتههای مرکز تحقیقات تغذیهی بشر، مصرف یک دوم قاشق ادویه در روز، میتواند حساسیت سلول هایتان به انسولین را کاهش دهد. این نتیجهی متضاد شکر افزوده شده است که میتواند به مقاومت انسولین کمک کند.
۲. پودر کاکائوی بدون شکر
مخلوط کردن پودر کاکائو در قهوه، یکی از آسانترین روشها برای کسب مزایای فلائونیدهای شکلات، آنتی اکسیدانهایی هستند که میتوانند با آسیب محیطی سلولها مقابله نمایند و جریان خون را در مغز و قلب بهبود بخشد. قهوه همچنین برخلاف شربت، به شما طعم سرشار از شکلات (Chocolate) خالص بدون شکر میدهد. به دنبال محصولی باشید که شیرین نشده و ۱۰۰ درصد حاوی پودر کاکائو باشد.
۳. عصارهی وانیل
اگر نوشیدنی وانیلی مینوشید، مجبور نیستید طعم مورد علاقهی خود را مورد بررسی قرار دهید. به خاطر داشته باشید که فقط شکر طعم دهنده نیست، بنابراین به ریشهی نی شکر چند قطره عصارهی وانیل آغشته شکر در شربت طعم دار با یک قطره از آن برای طعم دادن شروع کنید.
۴. جوز هندی
فقط یک دوم قاشق از این نمونهی پاییزی به شما گرمای مورد نیازتان را میبخشد خصوصا اگر مقداری دارچین و هل همراه آن باشد. برای ساختن یک قهوهی حاوی ادویه، مقداری هل به دانههای قهوه اضافه کنید، همهی آنچه نیاز دارید مقداری جوز هندی است: طبق بررسیهای صورت گرفته در دانشگاه کلمبیا؛ دو قاشق غذا خوری جوز هندی مانند ماری جوانا از عوارض جانبی مانند تهوع، تنگ شدن دریچههای قلب و توهم برخوردار است. پس در مصرف آن احتیاط کنید.
۵. مغز نارگیل
از مغز نارگیل با طعم گرمسیری در قهوهی خود استفاده کنید. آن را با دانههای قهوه مخلوط کنید. استفاده از یک فنجان از این ترکیب سالمتر از مصرف شکر است. پوستهی نارگیل یک جایگزین خوب برای روغن نارگیل است. به توصیهی انجمن قلب آمریکا، مصرف روغن نارگیل بدلیل برخوردار بودن از میزان بالای چربی اشباع شده باید محدود شود.
۶. آب پرتقال
آب پرتقال با اسپرسو محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. این ترکیب عجیب و غریب با نامهای مختلف در کافی شاپها سرو میشود. آب پرتقال حاوی ویتامین c؛ و دارای شیرینی طبیعی است که رنگ اسپرسوی شما را روشن میکند، بعلاوه فقط سه چهارم آب پرتقال به شما میدهد و ۱۵۵ درصد از ویتامین C. روزانه تان را تامین میکند. اگر کاملاً برای مخلوط کردن اسپرسوی خود با آب پرتقال آماده هستید، چند قطره آب پرتقال برای بهتر کردن طعم قهوه خود به آن اضافه کنید.