بدلیل پرمصرف بودن گوشت مرغ، داشتن اطلاعات درباره چگونگی مصرف سالمتر آن برای همه ما کاربردی خواهد بود. در بحث خوردن مرغ سوالی که همیشه مطرح بوده است، درباره مفید یا مضر بودن بخشهایی از آن است؛ سوالاتی همچون مفیدترین جای مرغ کجاست یا کجای مرغ را نخوریم و از این قبیل پرسشها که به آنها اشاره داشتیم و حالا در ادامه همان مطالب، اینجا خواهیم گفت که خوردن کدام قسمت مرغ به هیچ عنوان توصیه نمیشود و همینطور، چربترین قسمت مرغ که مصرف آن خطر بیماریهای قلبی عروقی را تشدید میکند، کدام بخش است.
هرجای مرغ رو بخورید بجز پوستش
اگر اصرار دارید از تمام قسمتهای مرغ استفاده میکنید، تا حدودی مانعی ندارد، اما تمام کارشناسان در مورد نخوردن بخشی از مرغ اتفاق نظر دارند و آن قسمت ممنوعه مرغ، پوست آن است که حتما دور ریخته شود، ولی چرا؟ عوارض پوست مرغ چیست که اینقدر روی نخوردنش تاکید میشود؟
اصلیترین ضرر پوست مرغ این است که پوست مرغ حاوی اسیدهای چرب اشباع زیادی است و کالری بسیار بالایی دارد در نتیجه برای حفظ سلامت بدن و پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط و بیماریهای قلبی و عروقی جدا از خوردن آن اجتناب کنید.
دنبالچه مرغ، چربترین جای مرغ
در میان قسمتهای مختلف مرغ، دنبالیچه بیشترین میزان چربی را دارد و میتوان آن را به عنوان جایی از مرغ که خوردن عامل بیماری قلبی میشود، نام برد. در واقع این گفته بدان معنا نیست که با یکبار خوردن دنبالیچه دچار بیماری قلبی شوید، ولی تکرار این عادت قطعا چنین عوارضی برایتان ایجاد خواهد کرد. اشباع چربی بالا در دنبالیچه مرغ، منجربه افزایش کلسترول و چربی خون در بدن شده و زمینه ساز بروز مشکلات جسمی خواهد شد.