سطوح پایین ویتامین D با خستگی، درد استخوان، ضعف عضلانی، اختلالات خلقی و زوال شناختی مرتبط است. غذاهای سرشار از ویتامین D عبارتند از ماهیهای چرب، محصولات لبنی غنیشده و زرده تخم مرغ. از جمله منابع این ویتامین برای گیاهخواران میتوان به شیرها و غلات غنیشده گیاهی و برخی از انواع قارچ اشاره کرد.
همچنین به گفته متخصصان، سطوح پایین ویتامین B ۱۲ میتواند سطح انرژی را مختل کند و منجر به کمخونی و در نتیجه خستگی شود. سطوح پایین B ۱۲ به ویژه در افراد مسن، زنان باردار و شیرده و افراد مبتلا به اختلالات گوارشی مانند بیماری التهابی روده بیشتر است.
به گزارش دویچه وله، حدود ۸۷ درصد از بزرگسالان ۴۰ تا ۵۹ ساله و حدود ۸۰ درصد از افراد ۶۰ ساله و بالاتر، اسیدهای چرب امگا ۳ کافی دریافت نمیکنند.
اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت مغز بسیار مهم هستند و کمبود آنها میتواند منجر به سطوح بالاتر اضطراب و افسردگی، خستگی بیش از حد و اختلال در عملکرد شناختی شود.