دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ در کهنسالی باعث سفت شدن کبد میشود؟
مطرح کرد: بر اساس مطالعات اخیر مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربیهای خون و بافت کبد ندارد و باعث چرب شدن کبد و فیبروز (سفتی) کبد نمیشود؛ بلکه به دلیل بالا بودن ارزش پروتئین سفیده تخم مرغ و زرده سرشار از کولین به عنوان یک منبع خوب غذایی در سنین سالمندی به حساب میآید و میتواند سرعت ایجاد سارکوپنی (تحلیل عضلات) را کاهش دهد.