پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /شهريور /۱۴۰۵
Thursday 10 September 2026
کد خبر:۱۰۶۵۲۰۴
۱۱:۱۵
۱۴۰۵/۰۶/۱۹

بازداشت گردانندگان «کافه ازمیر» بروجن

پلمب
روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجن از بازداشت گردانندگان یک کافه در این شهرستان به‌دلیل ساخت و انتشار کلیپ مبتذل تبلیغاتی در فضای مجازی و پلمب این واحد صنفی خبر داد.
۱۱:۱۵
۱۴۰۵/۰۶/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

 روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجن اعلام کرد: گردانندگان «کافه ازمیر» به‌دلیل ساخت و انتشار یک کلیپ مبتذل تبلیغاتی در فضای مجازی، با دستور قضایی بازداشت و روانه بازداشتگاه شدند.

بر اساس اعلام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجن، این کافه نیز به‌عنوان محل ارتکاب جرم پلمب شده است.

در این اطلاعیه تأکید شده است که فضای مجازی شهرستان به‌صورت مستمر از سوی نهاد‌های نظارتی رصد می‌شود و با انتشار محتوایی که موجب تشویش اذهان عمومی یا ترویج ابتذال و بی‌عفتی شود، برخورد قضایی صورت خواهد گرفت.

همچنین بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجن، از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ فعال فضای مجازی متخلف در این شهرستان تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
بروجن پلمب کافه
ارسال پیام
captcha