کد خبر: ۱۷۴۰۳۷
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۲

سلامتی جامعه در گرو کيفيت محصولات غذايی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: اسفنديان کارشناس صنايع غذايي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا افزود: امسال سال حمايت از توليد ملي و کار و سرمايه ايراني است و بايد توليدکنندگان کشور براساس ضوابط و مقررات دولتي عمل کنند تا توليد ملي جايگزين ساير کالاهاي وارداتي شود.

وي افزود: استانداردسازي براساس مقررات ملي، استفاده از مرغوب ترين مواد اوليه در توليد محصول از جمله اولويت هاي توليد، توليدکنندگان نمونه کشور است.

اسفنديان تصريح کرد: کيفيت کارخانه ها و ماشين آلات از جمله شرايط براي توليد يک محصول نمونه است.

کارشناس صنايع غذايي افزود: براي توسعه و توليد، کارخانه ها نياز به حمايت دارند زيرا شرايط براي بسياري از توليدکنندگان سخت است و دولت بايد با ايجاد تسهيلات در جهت رونق توليد گام بردارد.

وي خاطرنشان کرد: دولت و مسئولين سازمان غذا و دارو براي افزايش کيفيت محصول و همچنين افزايش واحدهاي نمونه برنامه ريزي کنند و با ارايه آموزش هاي لازم کيفيت محصولات توليد داخل را افزايش دهند.

وي در پايان گفت: سلامتي جامعه در گرو کيفيت محصولات غذايي است و سازمان غذا و دارو بايد نظارت دقيق تر و اطلاع رساني خوب در اين راستا داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
0
0
سلام ،محصولات توليدي صنايع غذايي در کشور بدليل عدم نظارت صحيح وسمومي که به محصولات توليدي اضافه مي شوند قابل مصرف نيستند.متاسفانه اداره نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت با خود اظهاري براي توليد کنندگان پروانه بهداشتي صادر مي کند که اين مسئله سلامت مصرف کنندگان را به شدت به خطر مي اندازد.استفاده از انواع نگهدارنده هاي بسيار سرطانزا از قبيل بنزوات سديم ،سوربات پتاسيم ،نيتراتها ،انواع رنگهاي صنعتي و.....واستفاده از مواد اوليه ناسالم وکپک زده در صنعت غذايي کشور و دادن مهر تاييد از طرف وزارت بهداشت واداره استاندارد باعث گرديده محصولات غذايي داخل کشور از نظر بهداشتي قابليت مصرف نداشته باشند.استفاده از انواع نگهدارنده ها ورنگهاي صنعتي وساير مواد افزودني مضر براي انسان بيش از نيم قرن است که در اروپا وامريکا ممنوع شده است ولي متاسفانه در ايران نه تنها با مقادير تعريف شده بلکه با ميزان چندين برابر استفاده مي شود که سميت مواد غذايي توليدي را بشدت افزايش مي دهد. سونامي سرطان در کشور پايه اصلي علت آن محصولات توليدي صنايع غذايي کشور مي باشد .حمايت صرف از توليد کننده با نام افزايش توليد وايجاد اشتغال وعدم توجه به حقوق مصرف کننده که خود و خانواده هاي کارگران کارخانجات وکارگاهها را نيز در بر مي گيرد باعث شده اکنون عوارض سموم استفاده شده درطي سالها در صنعت غذايي کشور عوارض خود را نمايان کند وموجب بروز انواع سرطانها وبيماريهاي صعب العلاج در کشور شود بيماريهايي که هزينه هاي سنگين درماني بردوش دولت وخانواده هاي ايراني گذاشته وعلاوه برآن نيروهاي به ظاهر سالم جامعه را با خود درگير مي کند وهمچنين بار سنگين عاطفي نيز براي خانواده ها ايجاد وموجب افسردگي خانواده ها وساير افراد جامعه مي شودکه با ايجاد سيکلي معيوب خود موجب رکود اقتصادي جامعه مي شود لذا جادارد مسئولان مربوطه در اداره نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت واداره استاندارد نسبت به تغيير استانداردهاي توليد مواد غذايي وحذف مواد نگهدارنده ورنگهاي صنعتي وساير مواد سمي ومضر مورد استفاده در چرخه توليد قبل از اينکه کل جامعه ايراني سلامت خود را از دست بدهد اقدام عاجل نموده ونظارت بيشتر ودقيقتري بر نحوه توليد مواد غذايي در کشور داشته باشند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین