محققان در دانشگاه واروبک با آزمایش بر روی این فلفل قرمز درجه تندی آن را یک میلیون و 359هزار در مقیاس اسکوویل اعلام کردند .
این مقیاس درجه تندی را با ردیابی عناصر شیمیایی تخمین می زنند خوردن این فلفل بسیار دردناک است و رنگ از رخسار فرد می برد در واقع این گیاه کاربردی فراتر از مصارف غذایی دارد زیرا در حال حاضر متخصصان امور دفاعی در حال بررسی ویژگی های مختلف این گیاه هستند تا بتوانند از آن به عنوان سلاح استفاده کنند .
به گزارش باشگاه خبرنگاران،فولر کشاورز انگلیسی با ترکیب 3نوع مختلف از تند ترین فلفل های قرمز جهان موفق به کاشت این فلفل شده است که پس از خوردن این فلفل سوزش از زبان شروع شده و به همه بدن سرایت کرده و برای ساعت ها ادامه خواهد داشت در این مدت فرد دوست ندارد با کسی حرف بزند یا کاری انجام دهد.