آفتابنیوز : آفتاب: چربی ها از سه نوع اشباع شده، اشباع نشده با چند باند مضاعف و اشباع نشده، با یک باند مضاعف تشکیل شدهاند که در مصرف آنها باید رعایت اعتدال کنند.
برلیانت بزرگمهر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی گفت: چربی ها از سه نوع چربی های اشباع شده، چربی های اشباع نشده با چند باند مضاعف و چربی های اشباع نشده با یک باند مضاعف تشکیل شده اند.
وی در ادامه گفت: چربی های اشباع شده مانند چربی های حیوانی و جامد که در حرارت محیط جامد هستند و باعث افزایش چربی های نامطلوب خوب می شوند، چربی های اشباع نشده با چند باند مضاعف که برای بدن مفید می باشند مانند مایع روغن های گیاهی و دسته آخر چربی های اشباع نشده مانند روغن گردو، بادام، زیتون که مفید ترین نوع چربی برای بدن می باشند.
وی در ادامه افزود: چربی های اشباع نشده نه تنها باعث افزایش چربی خون نمیشوند بلکه در کاهش چربی های نامطلوب خون نیز موثر می باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،وی در پایان خاطر نشان کرد: هر چند چربی های اشباع نشده برای بدن بسیار مفید هستند اما افراط در مصرف این چربی ها نیز چاق کننده میباشد.